(Poistunut julkaisusta)

TEKNINEN PALVELUPÄÄLLIKKÖ
Vimana Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Alustapalveluiden ja tietoliikennejärjestelyiden tekninen palvelupäällikkö

Tehtävänäsi on vastata Vimanan alustapalvelusta, joka tarjoaa tietoturvallisesti ja tehokkaasti maakuntien käyttöön konesalin, kapasiteetin ja käyttöpalvelut Vimanan palveluiden käyttöä varten. Kapasiteetti voi olla joko yksityistä- tai julkista pilvipalvelua. Lisäksi vastuullasi on sekä maakuntien sisällä että yhteisten palvelujen osalta toteutettavat verkkoja yhdistävät tietoliikennejärjestelyt. 

Palvelupäällikkönä työpöydällesi kuuluu palveluiden asiakaslähtöinen kehittäminen ja tuottaminen kannattavasti ja kustannustehokkaasti. Vastaat palvelutoimittajien valinnasta ja yhteistyön ohjauksesta sekä määrittelet palvelutaso- ja avainmittaristot ja vastaat näiden toteutumisesta. Asiakastyytyväisyys on sinun työsi keskeisiä mittareita. Yhdessä vastuuarkkitehdin kanssa varmistat järjestelmäkokonaisuuden toimivuuden ja koordinoit palvelukohtaisen asiakasohjausryhmän toimintaa. Toimit myös teknisenä neuvonantajana erilaisille yhteisille projekteille, vaikka itse palvelu ostettaisiin SaaS -muotoisena. Seuraat aktiivisesti oman osaamisalueesi trendejä markkinoiden kehittyessä.

Palvelupäällikön tehtävät koostuvat:

  • Työn ohjauksesta ja palveluiden toimittamisesta sopimusten mukaan
  • Asiakassuhteiden hoitamisesta, yhteistyöilmapiirin rakentamisesta ja toimittajaohjauksesta
  • Vimanan alustapalvelun tiekartan ylläpitämisestä
  • Talous- ja palvelutasoraportoinnista ja alustapalvelun hinnoittelusta

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään viiden vuoden kokemus pilvipalveluiden toteuttamisesta. Olet ollut yhdistämässä julkista ja yksityistä pilveä yhdeksi kokonaisuudeksi. Omaat vahvaa osaamista ja näyttöä toimittajakumppanuuksien johtamisesta ja organisoinnista. Ymmärrät tietoverkkojen toimintalogiikkaa ja tiedät, miten ne voidaan tietoturvallisesti liittää pilvipalveluun. Sinulla on hyvä perustietämys ITIL- viitekehyksestä ja osaat soveltaa sitä prosesseihin. Ymmärrät ja kykenet muuntamaan maakuntien vaihtelevat tarpeet palvelukokonaisuuksiksi.

Henkilökohtaisilta ominaisuuksiltasi olet neuvottelutaitoinen ja ratkaisukykyinen. Hahmotat nopeasti ja hallitset suuria kokonaisuuksia ja olet voimakkaan tavoitehakuinen. Olet ehdottoman asiakaslähtöinen ja sinulla on loistavat organisointitaidot. Et vierasta esiintymistä ja nautit vuorovaikutuksesta. Olemme nuori ja kasvava organisaatio, joten työskentelet mielelläsi muuttuvassa ympäristössä ja luot sujuvasti uusia toimintatapoja.

Vimanassa saat itsenäisen ja monipuolisen työn sekä ehdottoman ammattitaitoiset kollegat. Pääset osaksi Suomen historian suurinta hallinnollista uudistusta ja mukaan luomaan visiota Suomen ICT-ympäristön tulevaisuudesta. Kilpailukykyisen palkan lisäksi Vimanssa on käytössä Edenredin lounas- ja virike-etu. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kruununhaassa, mutta työtä voi tehdä myös muualta Suomesta. Työsuhteissa noudatamme Valtion virka- ja työehtosopimusta.  

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Marko Laine pe 14.9. klo 8.30-10.00 sekä ti 18.9. klo 15.00-16.30. Otamme vastaan vapaamuotoisia hakemuksia 23.9. saakka.