Tekninen palveluneuvoja
Digita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Digitan palvelukeskus seuraa verkon toimintaa ja mahdollisia häiriötilanteita. Tiimissä toimii operaattoreita ja teknisiä palveluneuvojia.  Haemme nyt:

Tekninen palveluneuvoja

Tehtävässä toimit työvuorossasi kokeneen operaattorin työparina. Työssäsi tarkkailet palveluiden toimintaa valvontajärjestelmästä ja tarvittaessa käynnistät viankorjauksen ja viestit häiriöistä asiakkaille. Osan verkon häiriötilanteista pystyt myös ratkaisemaan itse käytössä olevin työvälineillä. Asiakkaisiin olet yhteydessä niin puhelimella kuin sähköpostillakin. Asiakaskunta koostuu pitkälti Digitan sisäisistä asiakkaista, mutta myös kuluttajista ja ulkoisten asiakkaiden teknisistä henkilöistä.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen osaaja, jolla on hyvä ongelmanratkaisukyky. Voit olla toiminut aikaisemmin teknisessä asiakaspalvelussa, tai sitten sinulla on vahva kiinnostus sitä kohtaan. Tekninen koulutus ja ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys.

Kiinnostaisiko työskentely mm. TV-, Radio ja IoT-palveluiden parissa? Digitalla pääset osaksi mukavaa ja rentoa työyhteisöä. Työssä on myös erinomaiset etenemismahdollisuudet. Työpaikka sijaitsee Digitan Palvelukeskuksessa Länsi-Pasilassa, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa arkisin. Viikonloppuisin on päivävuoro.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881. Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian klikkaamalla ”hae tehtävää”. Hakuaika on 26.1.2020 asti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot