(Poistunut julkaisusta)

Tekninen palveluneuvoja
Poolia Suomi Oy / CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

CGI Suomi Oy

CGI (Consultants to Government and Industry) tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. Olemme sitoutuneita auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa, tarjoamaan asiantuntijoillemme palkitsevan uran sekä tuottamaan osakkeenomistajillemme merkittäviä tuottoja. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla.

Esittely

Tunnetko paloa ongelmanratkaisua ja tietotekniikkaa kohtaan ? Kiehtooko laadukkaan palvelun ja asiakaskokemuksen tuottaminen ? Jos vastasit kyllä, niin olet ehkä se puuttuva palanen jota etsimme energiseen ja työtään suurella sydämellä tekevään tiimiin!

Työtehtävät

Työssäsi yhdistyy asiakkaiden auttaminen tietotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä, vikatilanteen kartoittaminen sekä ongelmanratkaisu- ja vianmääritys etäyhteyksiä hyödyntäen. Työssäsi toimit mm. seuraavien teknologioiden parissa kuten Windows 10, Active Directory, Office 365, Sharepoint, OneDrive ja Azure. Palvelua tuotetaan ITIL mallin mukaisesti ja se sisältää mm. erilaisia tiketöinti- ja etähallintajärjestelmiä.

Sinun ei tarvitse tietää kaikesta kaikkea, oleellista on että olet itse rohkea ottamaan asioista selvää ja osaat toimia tiiviissä yhteistyössä muun tiimin kanssa joka tarjoaa sinulle täyden tuen päivittäisessä työssä! Työ on monipuolista ja vaihtelevaa mutta ajoittain myös hyvin hektistä puhelimitse ja sähköpostitse tehtävää loppukäyttäjätukea, jossa tavoitteena on ratkaista asiakkaan häiriötilanne mahdollisismman pitkälle.

Työ tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään isossa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa omalla työpanoksella voit myös vaikuttaa tulevaisuuden kehittymiseen ja uralla etenemiseen.

Edellytykset

Tähän tehtävään soveltuu henkilö, joka ennen kaikkea nauttii asiakaspalvelutyöstä ja tämän lisäksi kokee paloa niin tietotekniikkaa kuin palvelutoiminnan -sekä siinä käytettävien teknologioiden kehittämistä kohtaan! Voit olla esimerkiksi opintojesi loppuvaiheessa oleva ICT-tradenomi tai datanomi, koska tämä työ voi alkaa myös palkallisena työharjoitteluna!

Toivomme sinulta teknologia orientoituneisuutta sekä alaan liittyvää harrastuneisuutta ja mielellään aiempaa kokemusta työelämästä esim. asiakaspalvelutehtävien parista. Aiempi kokemus it-tukitehtävistä lasketaan eduksesi (huom! Työkokemukseksi lasketaan myös kesätyöt, työharjoittelut ym. opintojen ohessa/aikana suoritetut jaksot). Reippaus, täsmällisyys, tunnollisuus, korkea työmoraali sekä selkeä suomen ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito ovat luontaisia ominaisuuksiasi.

Edut

Tarjoamme hienon mahdollisuuden oman osaamisen monipuoliseen kehittymiseen, mahtavat työkaverit, hyvän yhteishengen, yhteisöllisyyttä sekä avaimet urakehitykseen globaalissa ja tunnetussa asiantuntijaorganisaatiossa!

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuksesi heräsi niin kerro meille itsestäsi ja taustastasi hakemuksen ja CV:n muodossa niin jutellaan lisää!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste