(Poistunut julkaisusta)

Tekninen palveluneuvoja (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Kansainvälinen Contact Center–asiakkaamme etsii nyt uusia talentteja teknisen tuen tiimiinsä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.

Teknisenä palveluneuvojana vastaat asiakaspuheluihin tehokkaasti ja nopeasti. Tutkit ja ratkaiset ongelmia itsenäisesti tai viet niitä tarvittaessa eteenpäin seuraavalle tasolle. Dokumentoit puhelut sisäisen tikettijärjestelmän avulla sekä ylläpidät ennalta määritettyjä laatustandardeja. Tiimin jäsenenä teet määrätietoisesti töitä henkilökohtaisten tavoitteiden lisäksi myös yhteisten tavoitteiden eteen. Tehtävänäsi on palvella asiakkaita korkeatasoisesti ja ammattitaitoisesti.

Odotamme sinulta:

• Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
• Asiakaspalvelukokemusta
• Erinomaisia kirjallisia ja suullisia kommunikointitaitoja
• Kuluttajaelektroniikan ymmärrystä
• Intohimoa uusia konsepteja, teknologiaa sekä prosesseja kohtaan

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen puhelintyöskentelystä ja erityisesti Call Center–työstä. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen (esim. tradenomi/datanomi). Kokemusta tärkeämpää kuitenkin on, että haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi ja oppia uutta. Olet motivoitunut ja teknologia saa sinut innostumaan.

Olet etsimämme talentti, mikäli haluat aina palvella asiakkaita ensiluokkaisesti. Teet loistavasti töitä tiimissä ja motivoit muita tiimin jäseniä. Olet innovatiivinen ja itseohjautuva. Sitoudut jatkuvaan kehitykseen ja teet työsi kunnialla.

Voit hyvin olla opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ja tarjoammekin loistavan alun urallesi työympäristössä, jossa töiden lomassa pidetään myös hauskaa! Työllistyt vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseen.

Työt alkavat 28.6.2019 ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Toimi siis nopeasti ja täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoa tehtävästä rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.