Tekninen palvelukordinaattori
Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2021

Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy on Jyväskylän suurin vuokranantaja ja luotettava työnantaja. JVA hoitaa ja hallinnoi noin 7000 asuntoa Jyväskylän alueella. Yhtiön liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa ja se työllistää 36 henkilöä. JVA-konserniin kuuluu kolme tytäryhtiötä.
www.jva.fi

Haemme joukkoomme

TEKNISTÄ PALVELUKOORDINAATTORIA

Tehtäviisi kuuluu keskeisenä osa-alueena asukkaiden palveleminen monenlaisissa asumiseen liittyvissä asioissa. Palvelu hoidetaan tiiviinä tiimityönä, jossa mm. vastaat asiakkaiden kyselyihin sekä selvität ja ratkot erilaisia teknisiä ja muita asumisen ongelmia osana palvelutiimin työryhmää. Työssä painottuvat päivystysluonteiset tekniset tehtävät sekä asiakaspalvelu. Hoidat kiinteistöjen sekä huoneistojen äkillisiä korjaustöitä ja teknisiä tehtäviä yhteistyöyritysten kanssa, lukuun ottamatta suunnitelmallisia vuosikorjauksia, jotka ovat ylläpitotiimin vastuulla. Käytössämme on Pisteet kotiin -asukasetujärjestelmä, joka kuuluu vahvasti työnkuvaasi.

Toimit teknisenä asiantuntijana asukaskokouksissa ja osallistut asukasviestintään. Osa työstä tapahtuu kasvokkain asukkaiden kanssa asunnoissa ja toimistolla, osa on asioita valmistelevaa ja loppuunsaattavaa taustatyötä.

Olet palveluhenkinen, yhteistyökykyinen sekä hyvä organisoimaan asioita. Tiimihenkisyys on sinulle luonteenomaista. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus. Teknisen alan tausta, isännöitsijän koulutus sekä erityisesti palvelualan kokemus luetaan eduksi. Liikkuminen kaupungin alueella oleviin kiinteistöihin tapahtuu omalla autolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Ilpo Niemelä, 040 185 1999 / ilpo.niemela@adecco.fi (lomalla 21.-29.6. sekä viikot 29 ja 30). Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 1.8.2021 osoitteessa www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot