(Poistunut julkaisusta)

Tekninen palveluasiantuntija, Benemen Finland Oy
Benemen Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Onko sinulla aikaisempaa työkokemusta mobiilipuolen tuen tehtävistä sekä halu työskennellä asiakasrajapinnassa (B2B) suomalaisessa perheyrityksessä? Haemme nyt suorarekrytointina asiakkaallemme Benemen Finland Oy:lle Helsingin toimipisteeseen asiakaspalveluhenkistä henkilöä työskentelemään osana yrityksen palveluasiantuntijatiimiä.

Etsimme nyt asiakkaallemme Benemen Finland Oy:lle teknisen taustan omaavaa asiakaspalveluhenkistä palveluasiantuntijaa! Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vk) ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona IT hoitaa tehtävän hakuprosessin ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan Benemen Finland Oy:lle.

Tehtävän kuvaus:

Tekninen palveluasiantuntija on osa asiakaspalvelutiimiä, jonka tehtävä on palvella asiakkaitamme monikanavaisesti ja luoda lisäarvoa laadukkaalla asiakaspalvelutyöllä.

Työtehtäviin kuuluu asiakkaan pääkäyttäjätasoisen neuvonnan lisäksi teknisten vika- ja häiriötilanteiden selvittäminen (1. ja 2. tason IT-tuki) ja tarvittaessa eskalaatio. Hakemamme henkilö tekee läheistä yhteistyötä Benemenin tuotantohenkilöstön ja asiakasvastuullisien palvelupäälliköiden kanssa toimien rajapintana syvempää teknistä osaamista vaativissa tilanteissa.

Etsimämme henkilö on:

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva IT-alan koulutus (esim. AMK) sekä vähintään vuoden verran vastaavaa työkokemusta. Edellytämme aikaisempaa kokemusta Windows-ympäristössä toimimisesta ja Active Directoryn osaamista vähintään perustasolla.

Tehtävässä menestyminen ei vaadi aiempaa kokemusta kommunikaatioratkaisuista, mutta toimialakokemuksesta on hyötyä. Hyvä palveluasenne ja halu kehittää asiakkaidemme palvelukokemusta ovat ratkaisevia ominaisuuksia.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä

-Työkokemusta IT-alan tukitehtävistä

-Tehtävään soveltuva IT-alan koulutus

-Asiakaslähtöinen ja itsenäinen työskentelyote

-Hyvät kommunikaatio- ja ongelmanratkaisutaidot

Tule työyhteisömme jäseneksi:

Meillä on vahva halu kasvaa ja kehittyä alamme edelläkävijänä. Haluamme tarjota ensiluokkaisen asiakaskokemuksen ja sen mahdollistamiseksi tarvitsemme riveihimme henkilön, jolla on aito kiinnostus asiakaspalveluun ja kyky toimia muuttuvissa tilanteissa. Tarjoamme monipuolisen ja hyvällä tavalla haastavan tehtävän lisäksi mahdollisuuden uralla etenemiseen dynaamisessa organisaatiossamme. Tulet takuulla viihtymään työyhteisössämme. Meillä tehdään töitä suurella sydämellä ja iloisella mielellä.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan sinua, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavalle HR-konsultille: Mikael Korpi, 040 7405 135 tai mikael.korpi@barona.fi.