(Poistunut julkaisusta)

Tekninen päällikkö
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Haemme nyt Metsä Fibreen

TEHTAAN TEKNISTÄ PÄÄLLIKKÖÄ

Äänekosken biotuotetehtaalle.

Mitä pääset tekemään?

Tehtaan teknisenä päällikkönä toimit sellutehtaan osastoinsinöörien esimiehenä ja aktiivisesti yhteistyössä koko henkilöstön kanssa. Luot edellytykset sellutehtaan suunnitellulle tuotannolle, kustannus-, ympäristö- ja energiatehokkuudelle sekä turvallisuudelle. Varmistat lakisääteisten valvojavastuiden toteutumisen sekä osastoinsinöörien osaamisen. Vastaat sellutehtaan teknisen kunnon, tuotannollisen suorituskyvyn ja prosessiturvallisuuden kehittämisestä sekä suunnittelet investointien ja suurkorjausten toteutuksen. Kuulut biotuotetehtaan johtoryhmään ja pääset vaikuttamaan laaja-alaisesti biotuotetehtaan kehityskaareen.

Millä vakuutat meidät? 

Olet oma-aloitteinen, tavoitehakuinen ja hyvä ongelmanratkaisija. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, pitkäjänteisen kehittämisen intoa ja pystyt omaksumaan myös omaa vastuualuettasi laajempia kokonaisuuksia. Olet työskennellyt aikaisemmin prosessiteollisuudessa vastaavissa tehtävissä ja sinulla on tekninen diplomi-insinöörikoulutus tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Sinulla on vahva halu kehittää yhdessä sekä omaa että organisaation osaamista. Lisäksi tehtävässä sinulta vaaditaan englannin kielen taitoa.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Haluatko kuulla lisää? Soita !

Tehtaanjohtaja Ilkka Poikolainen kertoo mielellään lisää tulevasta tehtävästäsi 28.1. ja 3.2. klo 15 - 16, puh. 050-5987370.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 7.2.2021 asti. Onnea hakuun!