Tekninen päällikkö
Biolan Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Meillä on nyt Eurassa tarjolla monipuolinen ja mielenkiintoinen rooli tuotantolaitteiden ja kiinteistöjen parissa. Haluaisitko sinä jättää jälkesi menestyvän perheyrityksen tarinaan ja liittyä osaajajoukkoomme?

TEKNINEN PÄÄLLIKKÖ (kiinteistö- ja tuotantotekniikka)

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Roolissasi tulet vastaamaan tuotannon investointiprojektien suunnittelusta, toteutuksesta ja käyttöönotosta sekä kiinteistöjen ja kiinteistötekniikan kunnosta ja ylläpidosta. Tuotantolinjamme lannoite- ja kasvualustapuolella koostuvat seulonta- ja pakkauslinjoista, lannan kuivaus- ja rakeistuslinjasta, kompostointireaktoreista sekä kasvualustalevylinjasta. Ympäristötuotetehtaalla on kokoonpanon lisäksi muovituotteiden valmistusta rotaatiovalu- ja ruiskupuristuskoneilla. Kiinteistökokonaisuuteemme kuuluu ainutlaatuinen pääkonttorimme, tehdasrakennus, lähettämö, varasto, syöttöasemat, komposti- ja raaka-ainehallit sekä tytäryhtiömme Favorit Tuotteen tehdasrakennus. Sidosryhmiisi kuuluvat kiinteistöjen avainhenkilöstö, huolto- ja kunnossapitokumppanimme, eri viranomaiset ja investointiprojektien suunnittelu- ja toimittajakumppanit. Raportoit tehtävässä tuotanto- ja logistiikkajohtajalle.

Työtehtäviisi kuuluu mm.:

 • Investointiprojektien suunnittelu ja kustannuslaskenta (infra- ja tuotantolaitteistoprojektit)
 • Projektien vetäminen (projektipäällikkyys)
  • Kustannus- ja aikatauluseuranta
  • Projektiorganisaation ohjaus
  • Vastuu projektihankinnoista
  • Laadunvarmistus
  • Vastuu käyttöönotosta ja tuotannolle luovutuksesta
 • Biolan Groupin Euran kiinteistöjen ja kiinteistötekniikan toimivuudesta vastaaminen
  • Vuosisuunnitelmien teko ja budjetointi
  • Huolto- ja kunnossapitokumppanin ohjaus
  • Kiinteistön ylläpitobudjetin seuranta
 • Vastuualueen asiakirjojen, teknisten piirustusten ja muun dokumentaation ylläpito
 • Käytönvalvojatehtävät, nestekaasu ja paineilma
 • Osallistuminen tuotantolinjojen kehittämiseen ja ongelmanratkaisuun oman osaamisalueen puitteessa
 • Yhteistyön kehittäminen sisäisten sidosryhmien, viranomaisten sekä alihankkijoiden kanssa

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus ja kokemusta prosessi- tai tuotantotekniikasta, mielellään myös kiinteistöjen ja kiinteistötekniikan parissa työskentelystä. Olet työskennellyt vastuullisissa rooleissa, joissa toimenkuvaasi on liittynyt toiminnan suunnittelua, budjetointia sekä sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien ohjaamista ja valvontaa. Myös viranomaisyhteistyö sujuu sinulta luontevasti. Osaat tehdä tarvittavia päätöksiä itsenäisesti ja hyödyntää tietojärjestelmiä osana työtäsi. Kokemus suunnitteluohjelmista (esim. Autocad) on eduksi. Suomen kielen lisäksi tarvitset tehtävässä jonkin verran myös englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti ja joustavasti. Olet toimintatavoiltasi suunnitelmallinen, järjestelmällinen ja organisointikykyinen. Pystyt ratkaisemaan haastaviakin ongelmia ja tilanteita yhteistyökykyisesti. Työskentelet yrittäjähenkisesti ja kykenet pitämään langat käsissä kiireenkin keskellä.

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Jätä hakemuksesi ja CV:si hae työpaikkaa -nappia painamalla tai Mentekin sivuilla www.mentek.fi. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot