(Poistunut julkaisusta)

Tekninen päällikkö
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Meillä luodaan hetkiä, joilla on merkitys. Haemme sinua

Tekninen päällikkö

Tehtävässä johdat Fazer Makeisten Vantaan tehtailla yli 50 hengen kunnossapito- ja teknistä organisaatiota. Roolissasi vastaat kunnossapito- ja ennakkohuoltosuunnitelmien ja teknisen suunnittelun toteutumisesta sekä prosessien kehityksestä, mittaristosta sekä työkalujen kehityksestä. Vastaat myös vastuualueesi budjetista ja kustannusten hallinnasta.

Leanin mukaisen toiminnan ja TPM-mallin kehityksen ja implementoinnin johtaminen on tärkeä osa rooliasi. Kehität aktiivisesti myös oman 10 hengen tiimisi osaamista ja tunnistat henkilöstön osaamisen kehittämistarpeita organisaatiossasi. Osaamisellasi sparraat kunnossapidon lähiesimiehiä.

Kunnossapidon teknisenä päällikkönä vastuullasi on myös laitteiston tekninen käytettävyys ja tehtaan konekannan elinkaarianalyysi. Olet myös mukana tehtaan investointisuunnitelmien laadinnassa ja investointien toteuttamisessa osallistuen myös tehtaan strategian tekemiseen tuoden siihen teknistä näkökulmaa.

Kuulut tehtaan johtoryhmään ja teet työssäsi kiinteää yhteistyötä tuotannon eri toimijoiden kanssa tuoden arvokkaan panoksesi tehtaan toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Miksi Fazer?

Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Teknisenä päällikkönä pääset johtamaan muutosta ja mukaan kehittämään Fazer Makeisten tehtaan toimintaa ja hyödyntämään näkemystäsi ja kokemustasi tässä työssä. Työ tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisten työtehtävien ja haasteiden parissa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä monipuolisen tehtäväkentän.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja johtaa muutoksia aktiivisesti eteenpäin ihmisläheisellä ja innostavalla otteella. Teknisenä päällikkönä sinulla on erinomaiset viestintä ja vuorovaikutustaidot sekä vahvaa ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykyjä paineenkin alla. Odotamme sinulta useamman vuoden esimies- ja muutosjohtamisen kokemusta sekä vahvoja taitoja johtaa organisaatiota muutoksessa. Sinulla on näyttöjä myös onnistuneesta projektijohtamisesta. Tehtävä edellyttää korkeakoulutasoista soveltuva teknistä koulutusta tai vahvan työkokemuksen kautta hankittua vastaavaa osaamista sekä vähintään viiden vuoden kokemusta kunnossapidon tai vastaavista teknisistä päällikkötason tehtävistä teollisessa ympäristössä. Toivomme sinulta myös Lean osaamista sekä kokemusta toiminnan jatkuvasta parantamisesta tuotantoympäristössä. Ajattelultasi olet analyyttinen ja tunnet laatu- ja teknisiä standardeja. Sinulla ymmärrystä myös riskien hallinnasta.

Työskentelet sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi. Sinulla on hyvät IT-taidot ja ERP-järjestelmät, kuten SAP, ovat sinulle luonteva työkalu. Kokemus elintarviketeollisuudesta tai vastaavasta prosessiteollisuudesta katsotaan tehtävässä eduksi.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.10.2020.

Lisätietoja Adeccolta Teemu Vuorinen, 0400 610041

Linkin hakulomakkeeseen löydät täältä: https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/

Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon ja hyvinvoinnin hetkiä ihmisille ympärillään. Tänään se kiteytyy lupaukseemme: Northern Magic. Made Real. Tänä päivänä meillä on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan. Menestyksemme takana vaikuttavat edelleen Karl Fazerin arvot, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Ne näkyvät tuotteiden ja palvelun parhaassa laadussa, rakastetuissa brändeissä, ihmisten osaamisessa ja vastuullisessa tavassa toimia. https://www.fazergroup.com/fi/tietoa-fazerista/
Northern Magic. Made Real.