(Poistunut julkaisusta)

Tekninen päällikkö
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Taideyliopisto on avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien kriittinen yliopistoyhteisö. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen ja vahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa. Taideyliopisto on maailman johtavia esittävän taiteen yliopistoja ja siihen kuuluvat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Opiskelijoita meillä on noin 2 000 ja professoreita 60, henkilötyövuosia on 700.


Taideyliopiston tilapalvelut hakee


Teknistä päällikköä


toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tekninen päällikkö työskentelee ensisijaisesti Taideyliopiston tilapalveluissa, joka on osa Taideyliopiston yhteisiä toimitilapalveluja. Taideyliopisto toimii kahdella kampuksella Helsingissä sekä Kuopiossa ja Seinäjoella.


Tehtävät


Tehtävänäsi on vastata kokonaisvaltaisesti tilapalveluiden teknisestä palvelutuotannosta Taideyliopiston koko kiinteistömassassa. Toimit lähiesimiehenä tilapalveluiden tekniselle henkilöstölle. Toimit myös oman vastuualueesi asiantuntijana yksikössä. Ohjaat sopimuskumppaniemme toimintaa kiinteistöissämme tilastrategiamme mukaisesti. Vastuullasi on kiinteistöjen tekninen käyttö, investointikorjausten toteuttaminen tilaajana ja/tai rakennuttajana, kiinteistöhuollon hallinta, sopimuskumppanien kilpailutus ja hallinta, energia- ja ympäristötekninen seuranta ja raportointi, kulunvalvonta ja tekninen tilaturvallisuus sekä sisäilma-asiat. Kannat budjettivastuuta oman toimialueesi osalta. Toimit toimitilapalveluiden edustajana yliopiston erilaisissa toimielimissä.


Olet vastuuntuntoinen, kykenevä tekemään nopeitakin ratkaisuja ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pystyt hallitsemaan monipuolisia kokonaisuuksia ja saattamaan tehtävät maaliin suunnitelmallisuudella sekä näkemään mikä kulloinkin on tärkeintä työssäsi. Toimit vastuullisena ja kannustavana esimiehenä tiimillesi.


 
Edellytämme


-         soveltuvaa yliopisto- tai korkeakoulututkintoa (Insinööri (AMK), DI tai vastaava)


-         esimieskokemusta


-         kokemusta kiinteistöjen teknisestä ylläpitämisestä


-         kokemusta työskentelystä toimitilapalveluissa tai kokemusta kiinteistötekniikasta ja/tai rakennushankkeista


-         erittäin hyviä yhteistyötaitoja huomioiden yhteistyökumppanit, sisäiset asiakkaat ja oma tiimi


-         ongelmanratkaisutaitoja


-         englannin kielen vähintään tyydyttävää osaamista; ruotsin kielen osaaminen ja muu kielitaito on etu


-         kiinnostusta ja innostusta kehittää toimintaamme


 
Arvostamme


-         rakennuttamispätevyyksiä


-         kokemusta turvallisuustekniikasta


-         taloteknisten järjestelmien tuntemusta


 
Tarjoamme


-         mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen toimintaympäristön


-         kannustavan työyhteisön


-         mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää ammattitaitoa


 


Palkkaus

Tehtävän tarkempi sisältö ja palkkaus määritellään valittavan henkilön koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Palkkaus sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 10 (3589,93– 4809,96 euroa/kk).


 


Hakeminen                     


Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta täällä, kuitenkin viimeistään perjantaina 13.3.2020.


 


Tiedustelut


Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava toimitilapäällikkö Antti Halm, puh. 0400 792 063 email: antti.halm(at)uniarts.fi