(Poistunut julkaisusta)

Tekninen Päällikkö
Naapurin Maalaiskana OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

 

Haemme nyt

TEKNISTÄ PÄÄLLIKKÖÄ

Teknisen päällikön tehtävänä on vastata kaikista Liedon tehtaan tekniikkaan, kiinteistöön ja kunnossapitoon liittyvistä päivittäistoimista yhdessä kunnossapitotiimin kanssa ja näihin liittyvistä kehitysprojekteista. Projektit liittyvät tehdaskiinteistön muutoksiin, olemassa olevien laitteiden ja linjojen optimointiin sekä uushankintoihin ja toiminnallisiin tai teknisiin kehittämisprojekteihin.  

​TEHTÄVÄT JA VASTUUT 

Tekninen päällikkö johtaa tekniikkaan ja kunnossapitoon liittyvien päivittäistoimien lisäksi yrityksen projekteja liiketoimintasuunnitelman mukaisesti.  Hän vastaa yrityksen teknisistä ratkaisuista koskien sekä tuotantoa että tehdaskiinteistöä, kunnossapitoa tai kehitettäviä teknisiä prosesseja, koordinoi ja kehittää yrityksen kunnossapitoprosesseja sekä vastaa investointi- ja kunnossapitobudjeteista sekä tekee jatkuvaa yhteistyötä Scandi Standard konsernin vastaavan asiantuntijatiimin kanssa.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla vahva tekninen ja projektiosaaminen sekä kyky toimia vuorovaikutteisesti organisaatiossa joka suuntaan. Hänellä tulee olla kyky toimia annettujen toimintaraamien puitteissa koskien sekä kustannuksia että aikataulua.

Hänen tulee kehittää projektien kustannusten analysointia, tiedottaa proaktiivisesti esimiehiä ja johtoa sekä raportoida projektien etenemisestä, resurssoinnista ja määritellä projekteihin osallistuville selkeät sekä ymmärrettävät käytännön toimintamallit.

 

​VAADITTAVAT TIEDOT JA TAIDOT

  • Soveltuva insinööri- tai DI-tutkinto
  • Vahva työkokemus prosessi- tai elintarviketeollisuudesta
  • Kokemusta tuotannon kunnossapidosta
  • Hyvä talotekniikan ja tuotantolaitoksen perusinfrastruktuurin tuntemus
  • Projektijohtamisen kokemusta, myös projektien henkilöresursoinnista  
  • Kokemusta projektinjohtamisjärjestelmistä
  • Kokemus kylmätekniikasta ja painejärjestelmistä on etu
  • Hyvät suulliset ja kirjalliset englannin kielen taidot  
  • Pystyy työskentelemään paineen alla tehokkaasti ja laadukkaasti

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV 31.5.2019 mennessä osoitteeseen: rekrytointi@naapurinmaalaiskana.fi tai www.naapurinmaalaiskana.fi/rekry

 

Lisätietoja antaa tarvittaessa Operations Director Tuomas Maansalo puhelimitse +358 44 745 6703. Soittopyynnön voi jättää sähköpostitse osoitteeseen tuomas.maansalo@naapurinmaalaiskana.fi.

Haastattelemme mahdollisesti jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!