(Poistunut julkaisusta)

Tekninen päällikkö
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Oletko energiantuotannon intohimoinen ammattilainen?

Etsimme nyt Öljytuotteiden tuotantoon Porvooseen vakituista

Teknistä päällikköä

tiimiimme ylläpitämään ja kehittämään sisäistä energiantuotantoamme.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Teknisenä päällikkönä vastaat Porvoon jalostamon tuotantolinjoilla sijaitsevien kattilalaitosten käytönvalvonnasta ja laitteiden turvallisesta ja optimaalisesta käytöstä Nesteen turvallisuuskäytäntöjen ja vaatimusten mukaisesti. Lainsäädäntöjen noudattaminen ja mahdollisten muutosten käyttöönotto vastuualueellasi kuuluu myös toimenkuvaasi.

Vastuullesi kuuluu lisäksi alueen puhdistetun veden tuotannon ja vesikemian ylläpidon ja kehittämisen tehtäviä. Osallistut myös energiantuotannon sekä polttoaineiden optimointiin ja yhteistyöhön Kilpilahden Voimalaitos Oy:n kanssa. Tehtävässä työskentelet niin laitteiden toiminnan kehittämisen, kuin myös parhaiden toimintatapojen jalkauttajana. Edellytämmekin hyviä valmiuksia sekä halua toimia muutosjohtajana.

Menestyksen avaimet tehtävään

Odotamme sinulta hyvää yhteistyö- ja kommunikointikykyä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien, kuten tuotannon esimiesten, kehityspäälliköiden, kunnossapidon asiantuntijoiden sekä Turvallisuus- ja kemikaaliviraston edustajien kanssa.  Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi myös englannin kielellä.

Tehtävään edellytämme ammattikorkea- tai korkeakoulutasoista teknisen alan tutkintoa tai vastaavaa koulutusta prosessi- tai konetekniikan alalta. Tehtävän hoitaminen edellyttää kattilakäytönvalvojan pätevyyttä. Työkokemus prosessilaitosten tai energiantuotannon toimintaympäristöstä on luonteva tausta osaamisellesi.

Tehtävän hoitaminen vaatii kykyä ja halua verkostoitua organisaation sisällä sekä ratkaisukeskeistä toimintatapaa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Tehtävä tarjoaa vastuullisia, haastavia ja monipuolisia töitä jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä.

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannon energiajohtaja Jussi Hintikka, p. 050 458 4799, yhteydenotot perjantaina 10.5.2019 klo 11-13 välisenä aikana.

Hakuaika päättyy tiistaina 21.5.2019. Liitäthän hakemukseesi saatekirjeen ja ansioluettelon.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin. Ensimmäiset haastattelut on aikataulutettu alustavasti viikoille 21-22.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.