Tekninen päällikkö
Helsingin kaupungin asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Helsingin kaupungin asunnot Oy

 

Haemme joukkoomme teknistä päällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tarjoamme monipuolisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Alppilassa.

 

Teknisen päällikön vastuulla on muun muassa:

-kiinteistöjen energiatehokkuuden edistäminen

-kiinteistöjen teknisen kunnon seuranta

-kiinteistönhuollon ja ylläpidon toimintojen kehittäminen

-konsernin yhteisten hankintojen kilpailuttaminen

-erilaiset kiinteistöjen tekniset kehityshankkeet

 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa alan koulutusta sekä käytännön työkokemusta. Arvostamme erityisesti kiinteistöalalta hankittua kokemusta.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi 31.8.2018 klo 16.00 mennessä alla olevan linkin kautta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöjohtaja Vesa Jurmu, puhelimitse 24.8.2018 klo 12-15 ja 29.8.2018 klo 14-16 puh. 020 764 0412, sekä muina aikoina sähköpostitse vesa.jurmu(at)hekaoy.fi Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) on Helsingin kaupungin kokonaan omistama yhtiö. Heka on noin 48 000:llä Helsingissä sijaitsevalla ara-vuokra-asunnollaan Suomen suurin vuokranantaja. Joka kuudes helsinkiläinen asuu Hekalla. Heka-konserni muodostuu Helsingin kaupungin asunnot Oy -nimisestä emoyhtiöstä ja viidestä alueyhtiöstä: Heka Etelä Oy, Heka Itä Oy, Heka Kaakko Oy, Heka Koillinen Oy ja Heka Länsi Oy. Alueyhtiöt vastaavat Hekan asuntojen isännöinnistä, huollosta ja asukkaiden asiakaspalvelusta. Konsernin talous- ja henkilöstöhallinto on keskitetty emoyhtiö Helsingin kaupungin asunnot Oy:lle, joka ohjaa alueyhtiöiden toimintaa sekä vastaa omistamiensa vuokratalojen pääomatalouden hallinnasta ja sen suunnittelusta. Heka-konsernissa työskentelee yli 600 asumisen ammattilaista. Suurimmat henkilöstöryhmämme ovat kiinteistöhuolto ja siivous. Heka on savuton työpaikka.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1166441
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa