(Poistunut julkaisusta)

Tekninen päällikkö
Helsingin kaupungin asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Helsingin kaupungin asunnot Oy

 

Haemme joukkoomme teknistä päällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tarjoamme monipuolisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Alppilassa.

 

Teknisen päällikön vastuulla on muun muassa:

-kiinteistöjen energiatehokkuuden edistäminen

-kiinteistöjen teknisen kunnon seuranta

-kiinteistönhuollon ja ylläpidon toimintojen kehittäminen

-konsernin yhteisten hankintojen kilpailuttaminen

-erilaiset kiinteistöjen tekniset kehityshankkeet

 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa alan koulutusta sekä käytännön työkokemusta. Arvostamme erityisesti kiinteistöalalta hankittua kokemusta.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi 31.8.2018 klo 16.00 mennessä alla olevan linkin kautta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöjohtaja Vesa Jurmu, puhelimitse 24.8.2018 klo 12-15 ja 29.8.2018 klo 14-16 puh. 020 764 0412, sekä muina aikoina sähköpostitse vesa.jurmu(at)hekaoy.fi Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) on Helsingin kaupungin kokonaan omistama yhtiö. Heka on noin 48 000:llä Helsingissä sijaitsevalla ara-vuokra-asunnollaan Suomen suurin vuokranantaja. Joka kuudes helsinkiläinen asuu Hekalla. Heka-konserni muodostuu Helsingin kaupungin asunnot Oy -nimisestä emoyhtiöstä ja viidestä alueyhtiöstä: Heka Etelä Oy, Heka Itä Oy, Heka Kaakko Oy, Heka Koillinen Oy ja Heka Länsi Oy. Alueyhtiöt vastaavat Hekan asuntojen isännöinnistä, huollosta ja asukkaiden asiakaspalvelusta. Konsernin talous- ja henkilöstöhallinto on keskitetty emoyhtiö Helsingin kaupungin asunnot Oy:lle, joka ohjaa alueyhtiöiden toimintaa sekä vastaa omistamiensa vuokratalojen pääomatalouden hallinnasta ja sen suunnittelusta. Heka-konsernissa työskentelee yli 600 asumisen ammattilaista. Suurimmat henkilöstöryhmämme ovat kiinteistöhuolto ja siivous. Heka on savuton työpaikka.