(Poistunut julkaisusta)

Tekninen päällikkö tuotehallintatiimiin
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

BMI Groupiin kuuluu useita vahvoja ja vakiintuneita brändejä, joista Suomessa toimivat Icopal ja kattotiilistä tunnettu Ormax Monier.


152 tuotantolaitoksella ja mittavilla Euroopan, Aasian ja Etelä-Afrikan toiminnoilla BMI yhdistää yli 165 vuotta kokemusta. Yhtiössä on yhteensä yli 11 000 työntekijää. Konsernin pääkonttori sijaitsee Lontoossa ja sen yhtiöiden liikevaihto oli yli 2 miljardia euroa vuonna 2016 Tutustu meihin: www.bmigroup.com


Haemme nyt BMI-Finlandin tuotehallinnan ja markkinoinnin tiimiimme TEKNISTÄ PÄÄLLIKKÖÄ


Teknisen päällikön roolissa työskentelet asiantuntijana erilaisissa myyntivetoisissa investointi-, palvelu- ja tuotekehitysprojekteissa


Tehtävässä osallistut tuotteiden tekniseen validointiin ja tuotteiden soveltuvuuden varmistamiseen viranomaismääräykset, standardit ja hyväksynnät huomioiden. Teet suunnittelijayhteistyötä teknisen myynnin kanssa ja annat teknistä neuvontaa asiakkaille sekä yrityksen sisällä.


Olet mukana tuotekehityksessä, reklamaatioiden hoidossa ja järjestät sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien tuotekoulutuksia tuotetietoisuuden lisäämiseksi.


Työskentelet aktiivisesti erilaisissa työryhmissä ja verkostoidut alan vaikuttajien kanssa. Konserniyhteistyö liittyen valmistaviin tehtaisiin ja ostaviin yksiköihin sekä keskustelu ja neuvottelu raaka-ainatoimittajien ja alihankkijoiden kanssa kuuluvat myös työtehtäviisi.


Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. rakennustekninen, pintakäsittely tms.) sekä kokemusta vastaavantyyppisestä toimintaympäristöstä tai rakennusalalta yleisesti. Sinulla on tekninen ja analyyttinen työote, ymmärrät teknisiä sovelluksia ja osaat soveltaa tietämystäsi tehtävässä. Työssäsi tarvitset englannin kielen taitoa konsernin sisäisissä palavereissa ja koulutuksissa.


Meillä pääset työskentelemään alan laadukkaimpien tuotteiden parissa aidosti kansainvälisessä konsernissa, ammattitaitoisen ja osaavan tiimin tukemana!Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 17.10.2018. Liitäthän mukaan myös CV:si.


Lisätietoja tehtävästä antaa Search & Selection Personalhusetin Senior rekrytointikonsultti Niina Ruusela viikolla  puh. 050 562 7308


Haku toteutetaan yhteistyössä Search & Selection Personalhuset Staffing Groupin kanssa.


Search & Selection on johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden rekrytointi- ja konsultointipalveluihin keskittynyt tiimi. Varmistamme ehdokkaan ja työnantajan yhteensopivuudenjo aikaisessa vaiheessa ja seuraamme onnistumista pitkälle tulevaisuuteen. – Oikea haaste oikeaan aikaan. www.personalhuset.fi