Tekninen ostaja
Dynniq Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Etsimme Vantaalle

Teknistä ostajaa

vastaamaan hankintaprosessistamme.

Tehtäviisi kuuluu ostot ja hankintaprosessien kehitys liiketoimintayksiköissämme. Vastaat itsenäisesti ostotilauksista, toimitusten seurannasta ja toimitusreklamaatioista. Varastonhallinta ja kehittäminen kuuluvat myös tehtäviisi. Hankit uusia toimittajia ja koordinoit hankintasopimuksia sekä toimitusehtoja. Huolehdit aktiivisesta kommunikoinnista toimittajiemme kanssa. Tuet lisäksi koko toimitusketjua aina tarjouslaskennasta tavaroiden lähettämiseen. Tämä on uusi tehtävä yrityksessämme, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa miten hankintaprosessimme saadaan vielä sujuvammaksi ja kustannustehokkaaksi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä soveltuvaa työkokemusta teknisestä hankinnasta. Tuontiin liittyvät käytänteet ovat sinulle tuttuja. Meillä on sekä kotimaisia että ulkomaisia toimittajia, joten sujuva suomen ja englannin kielen taito on edellytys. Käytämme MS Dynamics Navision ERP-järjestelmää, joten odotamme vahvaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä ja yleisesti hyviä IT-taitoja. Arvostamme innovatiivista ja asiakaslähtöistä asennetta sekä kykyä työskennellä usean tehtävän kanssa samanaikaisesti. Olet hyvä organisoimaan ja tarkkuus on sinulle luontaista.

Are you interested in taking a seat in our world?

Työntekijämme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat pro-aktiivisuus, luotettavuus ja avoimuus. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin, sekä mahdollisuuden kehittää prosessejamme ja oppia uutta. Katso yksi työntekijätarinamme tästä.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 15.12.2019 sähköpostilla osoitteeseen rekry@dynniq.com, otsikolla ”Tekninen ostaja”.  Työ alkaa mahdollisimman pian ja kutsumme sopivimpia hakijoita henkilökohtaiseen keskusteluun jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi viivytyksettä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Toni Forsberg, toni.forsberg@dynniq.com, +358 50 400 2342, soitathan mieluiten pe 29.11. klo 9-11, ti 3.12. klo 15-17 tai ke 11.12. klo 15-17.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot