(Poistunut julkaisusta)

Tekninen ostaja
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Haemme nyt Energia-yksikkömme hankintaryhmään

TEKNISTÄ OSTAJAA

Toimit voima- ja lämpölaitoksiin sekä kaukolämpö- ja jäähdytysverkkoon liittyvien hankintojen asiantuntijana ja toteuttajana. Hankinnat liittyvät pääasiassa rakennusurakoiden sekä ulkopuoliseen työvoiman kilpailuttamiseen. Kilpailutuksen lisäksi vastaat vastuualueellasi olevien hankintojen määrittelyistä sekä hankintasopimusten laadinnasta ja toteutumisesta. Osallistut sopimusneuvotteluihin sekä taustastasi ja osaamisestasi riippuen mahdollisesti myös konsernitason yhteisten epäsuorien hankintojen kilpailutuksiin hankinnan asiantuntijana.

Sinulla on kokemusta teknisten hankintojen kilpailuttamisesta ja hankintasopimusten laatimisesta. Koulutuksesi voi olla tekninen tai kaupallinen. Hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta sidosryhmäyhteistyö ja toimittajien kanssa neuvottelu on sinulle luontevaa. Työskentelytyyliltäsi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen. Erityisalojen hankintalain tuntemus katsotaan eduksesi, mutta emme edellytä sitä. Pystyt työskentelemään tarvittaessa myös englanniksi ja omaat hyvät IT-taidot. Tehtävässä liikutaan eri toimipisteidemme välillä, joten oman auton käyttömahdollisuus on tarpeellinen.

Työnantajana Tampereen Sähkölaitos on samanlainen kuin se on asiakkailleenkin: luotettava ja paikallinen. Jokainen työntekijä on meille tärkeä, koska henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin varaan rakentuu kaikkien toimintojemme ja tuotteidemme laatu. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden sekä mukavan ja osaavan työyhteisön vahvasti kehittyvässä energiantuotantoympäristössä.

Tunnistatko kuvauksesta itsesi? Hae tätä mielenkiintoista tehtävää 25.8. mennessä alla olevan linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi CV:si palkkatoiveineen. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten.

Tarkempia tietoja tehtävästä sekä Sähkölaitoksesta työpaikkana antavat mielellään yhteistyökumppanimme Katja Hämäläinen, puh. 050 444 4457 sekä Sähkölaitoksen Energia-yksikön hankintapäällikkö Päivi Ala-Pässäri, puh. 0400 522 982 (parhaiten tavoitettavissa 9.8. klo 9-10, 15.8. klo 15-16 ja 23.8. klo 8-9). Soittele rohkeasti!