Tekninen ostaja
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Tampereen Sähkölaitos -konserni on vahva alueellinen, 130-vuotias energia-alan toimija, jonka omistaa Tampereen kaupunki. Konsernissamme työskentelee noin 380 henkilöä ja liikevaihtomme on 270 milj. euroa. Suurena energiayhtiönä vaikutamme toiminnallamme päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja hyvinvointiin. Työntekijöillemme tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan kehityksen kärjessä.

Haemme nyt Energia-yksikkömme hankintaryhmään

TEKNISTÄ OSTAJAA

Toimit voima- ja lämpölaitoksiin sekä kaukolämpö- ja jäähdytysverkkoon liittyvien hankintojen asiantuntijana ja toteuttajana. Vastaat vastuualueellasi olevien hankintojen määrittelyistä, kilpailutuksista sekä hankintasopimusten laadinnasta ja toteutumisesta. Osallistut sopimusneuvotteluihin sekä konsernitason yhteisten epäsuorien hankintojen kilpailutuksiin hankinnan asiantuntijana.

Sinulla on kokemusta hankintojen kilpailuttamisesta ja hankintasopimusten laatimisesta. Koulutuksesi voi olla tekninen tai kaupallinen, mielellään vähintään amk-tasoinen. Hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta sidosryhmäyhteistyö ja toimittajien kanssa neuvottelu on sinulle luontevaa. Työskentelytyyliltäsi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen. Erityisalojen hankintalain tuntemus katsotaan eduksesi, mutta emme edellytä sitä. Pystyt työskentelemään tarvittaessa myös englanniksi ja omaat hyvät IT-taidot.

Työnantajana Tampereen Sähkölaitos on samanlainen kuin se on asiakkailleenkin: luotettava ja paikallinen. Jokainen työntekijä on meille tärkeä, koska henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin varaan rakentuu kaikkien toimintojemme ja tuotteidemme laatu. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden sekä mukavan ja osaavan työyhteisön vahvasti kehittyvässä energiantuotantoympäristössä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 19.5.2019. Liitäthän hakemukseesi CV:si palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme Katja Hämäläinen, puh. 050 444 4457 sekä 10.5. klo 8-10, 14.5. klo 13-15 ja 20.5. klo 14-16 Sähkölaitoksen Energia-yksikön hankintapäällikkö Päivi Ala-Pässäri, puh. 0400 522 982. Soita rohkeasti!

Hakuaika alkaa: 03.05.2019 16:00Hakuaika päättyy: 21.05.2019 23:59

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266183
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere