(Poistunut julkaisusta)

Tekninen ostaja
Halton Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Etsimme Halton Marinelle Lahteen

Teknistä ostajaa

Teknisen ostajan tehtävässä vastuullasi on tarjous- ja sopimusneuvottelut, ostotilaukset ja toimitusvalvonta. Teet ostotilauksia ERP-järjestelmästä ehdotusten tai projektitarpeiden perusteella, lähetät tilaukset toimittajille ja seuraat toimitusten saapumista sopimuksen mukaisesti. Kilpailutukset sekä laatureklamaatioiden käsittely, hoito ja seuranta kuuluvat olennaisesti tehtäviisi.

Osallistut toimittajahallinnan kehittämiseen ja toimit tiiviissä yhteistyössä kansainvälisen tarjous- tilaus-toimitusketjun sekä tuotekehityksen kanssa. Lisäksi vastaat toimittajien laadun kehittämisestä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esimerkiksi insinööri tai DI) sekä aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet aikaansaava ammattilainen ja pystyt ottamaan roolin yrityksemme teknisenä ostajana vaativassa marine-maailmassa. Omaat analyyttisen lähestymistavan, itsenäisen työskentelyotteen ja aitoa halua kehittää toimintaa. Suhtaudut asioihin positiivisesti ja sinulla on erittäin hyvät yhteistyö- sekä neuvottelutaidot.

Edellytämme tehtävässä sujuvaa kirjallista sekä suullista suomen ja englannin kielen taitoa sekä kokemusta ERP-toiminnanohjausjärjestelmien ja Office-sovellusten käytöstä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvuhakuisessa konsernissa. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Ostopäällikkö Merja Kauto torstaina 30.8.2018 klo 9-10 ja keskiviikkona 5.9.2018 klo 13-14, p. +358 40 196 5992.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen 16.9.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen anu.tamminen@halton.com.