(Poistunut julkaisusta)

Tekninen Ostaja TMT. Malinen Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2017
TMT. Malinen Oy on perinteikäs päälirakenneteollisuuden komponenttitoimittaja ja alansa johtava alumiinituotteiden suomalainen valmistaja jo vuodesta 1958.

Etsimme TEKNISTÄ OSTAJAA asiakkaallemme TMT. Malinen Oy:lle Lahteen vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuolisen tehtävän sekä kansainvälisen toimintaympäristön.

Olet etsimämme henkilö jos olet aktiivinen, tiimihenkinen ja kunnianhimoinen ostaja, sinulla on aikaisempaa kokemusta teollisuuden ostotoiminnasta ja osaat käyttää työssäsi eri järjestelmiä. Olet ammattitaitoinen tiimipelaaja ja sinulta onnistuu asiakaskontaktoinnit myös puhelimitse.

Englannin ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on edellytys työn menestyksekkääseen hoitamiseen. Hyvä venäjän ja saksan kielen osaaminen katsotaan myös eduksi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, läheta vapaamuotoinen hakemus liitteineen oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.