(Poistunut julkaisusta)

Tekninen ostaja, Metsi Oü, Viro
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018

Metsi Oy:n ja virolaisen Metsi Oü:n päätoimialana on erilaisten tuotantokoneiden ja niiden osakokonaisuuksien rakentaminen. Laaja alihankinta- ja komponenttitoimittajien verkosto mahdollistavat kustannustehokkaat toimitukset ja suuretkin projektit hoituvat asiakkaan puolesta alusta loppuun asti. Yritys valmistaa vuosittain noin sata erilaista laitekokoonpanoa. Tuotantoyhtiöt sijaitsevat Suomessa, Virossa ja Liettuassa, joissa työskentelee yhteensä noin 100 henkilöä.

Kaipaatko elämääsi uusia haasteita? Haluaisitko työskennellä Tallinnan ydinkeskustassa nykyaikaisessa toimistossa? Etsimme nyt Viron toimipisteemme vahvistukseksi teknistä ostajaa!

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa komponenttien ja materiaalien hankinta. Syötät tilaukset ostotilausten mukaisesti ERP -järjestelmään (käytössä Visma L7). Olet yhteydessä toimittajiin ja muihin sidosryhmiin puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin ja viron kielen taitoa; venäjän ja suomen kielen osaaminen ovat eduksi tehtävässä.

Etsimämme henkilö on eteenpäinpyrkivä ja sitoutuva persoona. Toimit itsenäisesti ja oma-aloitteisesti myös pienen paineen alla. Toimenkuva tulee laajenemaan tulevaisuudessa henkilön osaamisen mukaan.

Odotamme Sinulta

  • teknistä tuntemusta
  • hankintaosaamista
  • aiempaa kokemusta ERP-järjestelmän käytössä
  • sujuvaa englannin ja viron osaamista, venäjän ja suomen kieli ovat eduksi

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, nykyaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä. Henkilö tullaan palkkaamaan suoraan Metsi Oü:n kirjoille. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.12.2018 mennessä. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja täällä lisätietoja antaa Johanna Kauppinen gsm. +358 40 728 8728 / johanna.kauppinen@kilta.fi. Vastaamme yhteydenottoihin vain englannin ja suomen kielellä.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.