(Poistunut julkaisusta)

Tekninen ostaja - Janakkala
Elektro-Arola Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019
Elektro-Arola Oy on vuonna 1974 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut hälytys- ja viestintätekniikan laitteiden ja järjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen. Pääasiallinen asiakaskunta muodostuu eri viranomaisorganisaatioista ja sähköntuotannon sekä suurteollisuuden yrityksistä. Päätoimipaikkamme sijaitsee Turengissa, keskellä eteläistä Suomea.Lisätietoja www.elektro-arola.fi

Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaallemme Elektro-Arola Oy:lle teknistä ostajaa vakituiseen työsuhteeseen Turenkiin.

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana firman ydintiimiä Turengin toimistolla vastaten itsenäisesti monipuolisesta tehtäväkokonaisuudesta. Oma päävastuualueesi on yrityksen päivittäisiin operatiivisiin hankintatarpeisiin kuuluvat rutiinitehtävät, mutta osallistut myös kustannusoptimoinnin, sopimusvalmistuksen ja hankintatoimeen sekä tuotehallintaan liittyvän digitalisaation kehittämiseen.   Tärkein päivittäinen työkalusi on toiminnanohjausjärjestelmä Visma Nova. Sen lisäksi Microsoft Office ja muutamat pilvipohjaiset järjestelmät ovat aktiivikäytössä.

Tehtäviisi kuuluvat mm.

  • päivittäinen ostotoiminta talon sisältä tulevien ostotarpeiden mukaisesti
  • toimittajien etsiminen, vertailu ja sisäänostohintojen kilpailuttaminen 
  • uusien tai korvaavien komponenttien jne. etsiminen ja kilpailuttaminen
  • tuotekoodien ja rakenteiden ylläpito tietojärjestelmässä
  • omavalmisteisten tuotteiden nettokustannuslaskelmien tekeminen ja ajan tasalla  pitäminen
  • alihankinnan ja sopimusvalmistuksen kehittäminen

Toivomme sinulta

Etsimme tehtävään luotettavaa, itsenäisen ja vastuullisen työotteen omaavaa yhteistyökykyistä henkilöä, jolla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista hankintatoimen rutiineista ja valmius reagoida nopeastikin projektiluonteisiin toimitustarpeisiin sekä kyky löytää uusiakin tuotteita tehokkaasti eri kanavia hyödyntäen. Toimintaympäristön ollessa varsin tekninen, henkilöllä tulisi olla ainakin elektroniikan ja mekaniikan perusasiat tuttuja sekä ICT-osaaminen hyvin hallussa. Arvostamme kokemusta teknisestä ostamisesta, hintaneuvotteluista sekä ymmärrystä kansainvälisestäkin liiketoiminnasta. Tässä tehtävässä tarvitaan äidinkielitasoisen suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen), sillä osa hankinnoista tapahtuu tuontitoimintana ja tekniset materiaalit ovat usein englanninkielisiä. Tekninen koulutustausta on eduksi, mutta ei ehdoton välttämättömyys mikäli riittävä tietämys on saavutettu muuta kautta. Toimialan ja asiakasympäristön tuntemus katsotaan myös eduksi. 

Tarjoamme sinulle

Elektro-Arola Oy tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen taloudellisesti vakavaraisen, perheomisteisen yrityksen palveluksessa. Tarjolla on itsenäinen rooli osana tehokasta tiimiä. Työnkuvaan sekä toimintaan laajemminkin liittyvät vaikutusmahdollisuudet ovat hyvät ja tehtävää on mahdollista laajentaa osaamisesi ja kokemuksesi mukaan hankintapäällikön rooliin. Moderneilla ja ergonomisilla työvälineillä varustettu toimisto sijaitsee Turengin keskustassa, hyvien julkisen liikenteen kulkuyhteyksien varrella. Työtä tehdään arkisin (ma-pe) toimistotyöaikoihin. Palkkauksessa sovelletaan teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (arkisin klo 8-16).

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 13.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi