(Poistunut julkaisusta)

Tekninen ostaja, Helsinki
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Olemme kunnianhimoinen ruokatalo, jonka tuotteita myydään jo 60 maassa.

Pitäjänmäellä, vain muutaman kilometrin päässä Helsingin keskustasta on tehdas, joka valmistaa suomalaisten rakastamia, maukkaita mehuja ja marjakeittoja. Henkilöstömäärämme on noin 65.


Tule töihin #valiojengiin! Etsimme nyt Pitäjänmäen mehutehtaalle teknistä ostajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Tehtävässä pääset vastaamaan tehtaan varaosa- ja tarvikehankinnoista ja saat meiltä parhaat eväät tämän toiminnon jatkuvaan kehittämiseen. Teet tiiviisti yhteistyötä mehutehtaan esimiesten sekä asiantuntijoiden kanssa ja olet sitä kautta tärkeässä roolissa koko tehtaan toiminnan kehittämisessä.

Toivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia:
• Olet loistava joukkuepelaaja ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
• Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus
• Omaat aikaisempaa kokemusta hankintatoimesta ja ymmärrät talouden tunnuslukuja
• Tunnet teollisuuden kunnossapitoa
• Tekninen osaamisesi on hyvällä tasolla
• Puhut ja ymmärrät vähintään englantia, muitakin kieliä arvostamme

Hyvänä lisänä tehtävän hoitamiseen toimivat seuraavat taidot:
• SAP osaaminen
• Kokemus Lean-kulttuurista
• Tunnet elintarviketeollisuuden hygieniavaatimuksia

Meiltä saat haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän elintarviketeollisuuden parissa, osaavat ja mukavat työkaverit sekä vahvan teknisen tuen. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi tekemällä merkityksellistä työtä. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista.

Lisätietoja tehtävästä: tehdaspalvelupäällikkö Jari Autio kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella 27.7. tai 29.7. klo. 14-16 / puh. 050 384 1472.
Hakuohjeet: hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pian, viimeistään 2.8.2020 mennessä hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, sopivan henkilön löydyttyä paikka täytetään heti.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa porukassamme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Viennissä olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yritys. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Tarjoamme ison talon eväät ja viisauden jokaiselle valiojengiläiselle, sillä meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä osana arvostettujen ammattilaisten yhteisöä.