(Poistunut julkaisusta)

Tekninen operaattori, Panda (Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab)
Panda (Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab)

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
Orkla Suomi on kahden maamme johtavan elintarvikeyrityksen toiminnallinen yhteenliittymä, jonka muodostavat Orkla Foods Finland Oy ja Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab.

Vahvat tuotemerkkimme, joilla on pitkä historia suomalaisissa ruoka- ja välipalatiloissa, ovat Abba, Ahti, Anamma, Anyday, Ekströms, Felix, Frödinge, Fun Light, Grandiosa, Jacky, Kantolan, Panda, Pastella, Paulúns, Risifrutti, Taffel, Tiira, Oolannin ja Vesta.

Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Haraldsbyssä ja Vaajakoskella. Perunatuotteita tuotamme Haraldsbyssä Ahvenanmaalla ja Vaajakoskella valmistamme makeisia.

Haemme Orkla Suomen Vaajakosken tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen kahtatoista (12) TEKNISTÄ OPERAATTORIA työskentelemään osaksi tuotannon tiimiä.

Tekninen operaattori työskentelee tiiviissä yhteistyössä tehtaan kunnossapidon ja kehitystoimintojen kanssa. Työ on vuorotyötä, jossa myös yövuorot ovat mahdollisia.

Teknisen operaattorin tehtäviin kuuluu mm:

- Tuotannollinen työ
- Laitteiden vian haku ja korjaustyöt
- Tuotantolaitteiden vaihto- ja asetustyöt
- Ohjeiden tekeminen ja asetusten dokumentointi
- Käyttäjäkunnossapidon tehtävät
- Perehdytys ja koulutus tehtävät

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja riittävää kokemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kunnossapito- ja kehitystehtävistä. Aiempi kokemus elintarviketeollisuudesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän tehdastoiminnan kehittämisessä. Tukenasi toimii ammattitaitoinen ja jatkuvasti kehittyvä työyhteisö, jossa on kansainvälisen konsernin palkitsemis-, koulutus- ja etenemismahdollisuudet. Työpaikka sijaitsee Orkla Suomen Vaajakosken tehtaalla, joka on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vaajakosken tehtaan tehdaspäällikkö Harri Paatiala maanantaisin ja perjantaisin kello 16.00-17.00 välillä numerosta 050 568 6108. Rekrytoinnissa meitä auttaa Go On Jyväskylä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 7.2.2020 mennessä Go On:n nettisivujen kautta. Lisätietoja rekrytoinnista antaa Go On:n HR-koordinaattori Emmi Leppänen numerosta 044 334 6292. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydettyä.