(Poistunut julkaisusta)

Tekninen neuvonantaja, kehityspäällikkö
HauCon Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018

Etsimme joukkoomme teknistä asiantuntijaa / kehityspäällikköä

HauCon Finland Oy kasvaa voimakkaasti. Olemme osa pohjoismaiden johtavaa betonirakentamisen erikoistuotteita myyvää HauCon-ryhmää. 1988 perustettu HauCon työllistää jo n.100 henkilöä eri maissa ja Suomessa olemme toimineet vuodelta 2012. Tarjoamme betonirakentamiseen kattavan valikoiman alan parhaita tuotemerkkejä sekä omaa tuotantoa kilpailukykyisin ehdoin. HauConin toimisto sijaitsee Espoon Kauklahdessa ja toiminta-alueena on koko Suomi.

Tehtäväsi: 

Laadukas asiakaspalvelu on meille tärkeää. Teknisenä asiantuntijana/neuvojana autat mielelläsi niin puhelimitse kuin kirjallisestikin asiakkaitamme ja rakennesuunnittelijoita teknisisissä kysymyksissä koskien tuotteiden käyttöä ja suunnittelua. Kehityspäällikkönä vastaat tuoteryhmien teknisten tietojen ylläpidosta ja uusien tuotteiden lokalisoimisesta käyttöön Suomessa sekä 3D- mallien tuottamisesta eri suunnittelutyökaluihin.

Edellytämme:

  • rakennusteknistä osaamista ja alakokemusta, rakennesuunnittelijatausta on etu
  • proaktiivisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön sekä halua kehittää itseäsi
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • teknistä koulutusta, esim. rakennusinsinööri, rakennusarkkitehti tai diplomi-insinööri
  • hyvää kielitaitoa, suomi ja englanti, ruotsin kielen taito on etu

Tarjoamme sinulle: HauCon tarjoaa hyvän työilmapiirin menestyvässä perheyrityksessä, jossa panostetaan myös viihtyvyyteen. Saat työskennellä itsenäisesti vastuullisessa roolissa kansainvälisten vahvojen brändien parissa muun tiimiläisen kanssa.  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja edut. Tehtävä on vakituinen. 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi rekrytointikonsultti Source D3 Finland Oy:n Mona-Maria Ilolalle mona-maria.ilola@decennium3.fi ma 14.1 mennessä. Lisätietoja voit kysellä meilitse tai soittaa Mona-Marian numeroon 044 383 3333. Tuotteista sekä yrityksestä löydät lisää tietoa www.haucon.fi

Rakennusala. Myynti, varastotyö, kehitystyö, rakennusalan myyntityö, rakennusalan neuvonta ja palvelu