(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyntipäällikkö
Secureplan Turvatekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Secureplan Turvatekniikka Oy
Secureplan Turvatekniikka Oy suunnittelee, asentaa ja huoltaa teknisiä turvallisuusjärjestelmiä: rikosilmoittimia, kulunvalvonta, kameravalvonta ym. turvatekniikan tuotteita ja erikoisratkaisuja. Yrityksen asiakkaita ovat niin julkisen kuin yksityisen sektorin yritykset ja laitokset. Secureplan Oy on jatkuvassa kasvussa ja toimialueena on koko Suomi.

Toimenkuva
Tehtävässäsi vastaat yrityksen Oulun toimipisteen asiakkuuksista ja uusasiakashankinnasta, sekä projektien suunnittelusta, tarjouslaskennasta sekä toteutuksesta yhdessä yrityksen muun organisaation ja asentajien kanssa.

Odotamme sinulta
Ominaisuuksiltasi olet joustava tiimipelaaja, ja tulet luontevasti toimeen ihmisten kanssa. Kykenet oma-aloitteiseen työhön ja huolehdit omat tehtäväsi aina sovitulla tavalla loppuun saakka.

Sinulla on mielellään jo muutaman vuoden kokemus vastaavan tyyppisistä myyntitehtävistä ja kykenet itsenäiseen työhön yrittäjämäisellä asenteella. Sinulla on myös luontaista teknistä mielenkiintoa. Toivomme, että sinulla olisi jo aiempaa kokemusta turvallisuusalasta sekä mahdollisesti myös alan laitteista ja IT-ratkaisuista/järjestelmistä.

Tehtävässä onnistumisen perusedellytys on, että sinulla on oikea ja vahva myynnillinen ote ja aito halu ymmärtää asiakkaan tarpeet. Panostat omatoimisesti uusasiakashankintaan ja asiakaslähtöinen toiminta ja myyminen on sinulla ”verissä”.

Koulutus ja työkokemus
Koulutustaustasi on soveltuva tekninen ja/tai kaupallinen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ilmaiset itseäsi selkeästi myös kirjallisesti.

Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa vakituisen ja turvallisen työpaikan hyvässä työyhteisössä sekä kilpailukykyisen palkkauksen, johon voit tuloksillasi vaikuttaa. Tehtävä on vakituinen.

Kesto
Toistaiseksi

Lisätietoja
Heikki Laitala, heikki.laitala@eezy.fi, 040 726 3395

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.09.2020 mennessä.