(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyntipäällikkö
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Onko teollisuus ja tekninen ala sinulle tuttu? Oletko myyntihenkinen tiimipelaaja, joka nauttii uusien ihmisten kohtaamisesta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Asiakasyrityksemme on kokenut metalliteollisuuden ammattilainen Kanta-Hämeessä. Yritys on keskittynyt erityisesti haastaviin ohutlevytöihin, erilaisten tuotantolaitteiden ja koneiden osavalmistukseen sekä kokoonpano- ja maalauspalveluihin. Asiakkaan laajentaessa toimintaansa, haemme heille aktiivista

TEKNISTÄ MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu olemassa olevista asiakkaista huolehtiminen sekä uusasiakashankinta. Käytännössä myyntityö on yrityksen alihankintapalveluiden tarjoamista potentiaaliselle asiakaskunnalla, tarjouslaskentaa ja sopimusten tekemistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyden lisäksi teknistä ymmärrystä hitsauksesta, ohutlevytöistä sekä pintakäsittelystä.
Toivomme hakijoilta energistä työotetta, kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinnan läheisyydessä.
Asiakasyrityksemme tarjoaa hyvän palveluvalikoiman, laadukkaat tuotantoprosessit, kilpailukykyisen palkkauksen ja tarvittaessa esimerkiksi työsuhdeauton.

Tunnistitko itsesi?

Jätä hakemus palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hakulinkki osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä - Tekninen myyntipäällikkö. Lisätietoja saat sähköpostitse konsultiltamme: henri.kiiskila@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa.