(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyntipäällikkö / Tuotepäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Haemme asiakkaallemme suorarekrytointina MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ / TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ!

Asiakkaamme on tuotanto- ja pakkauskoneiden sekä tarvikkeiden maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Yhdessä alan johtavien laitetoimittajien kanssa tarjoavat he asiakkailleen laatua ja toimintavarmuutta yksittäisistä koneista koko tuotantolinjan kattaviin projekteihin.

Laajalla tuotevalikoimallaan palvelevat he elintarviketeollisuuden lisäksi myös vähittäiskaupan sekä non-food-teollisuuden pakkaavia yrityksiä.

Yrityksen toimipiste sijaitsee Helsingissä. Työnkuva pitää sisällään myyntiä ja ratkaisujen etsimistä asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Työnkuva pitää sisällään koko myyntiprosessin alkaen asiakkaan etsimisestä sisältäen asiakaskäynnit, tarvekartoitukset, tarjouslaskennan ja tarjouksien tekemisen sekä tuote- ja ratkaisumyynnin ja kaupan päättämisen.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta teollisuusmyynnistä (kone-/laitemyynti), olet ulospäin suuntautunut ja myyntityö on sinulle luontevaa. Työskentelykielenä toimivat Suomi ja Englanti. Eduksi katsomme, jos osaat myös Ruotsia tai Saksaa. Hakijalta toivomme matkustusvalmiutta, sillä matkustuspäiviä tulee jonkin verran. Myyntialueena on koko Suomi!

Tarjoamme sinulle:
-Viihtyisän ja joustavan työympäristön sekä kannustavan tiimin
-Nykyaikaisen tuote- ja myyntikoulutuksen
-Kannustavan palkitsemismallin

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tiedustelut tarvittaessa sähköpostitse Julia Laakso, julia.laakso@workpower.fi