(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyntipäällikkö / Myynti-insinööri
Betset-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Betset-yhtiöiden Turun tai Nurmijärven toimipaikkaan rakennusalaa tai rakennustuoteteollisuutta hyvin tuntevaa TEKNISTÄ MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ / MYYNTI-INSINÖÖRIÄ.

Meillä on pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita, joita pääset heti jatkamaan ja kehittämään. Hoidat asiakassuhteita pitkäjänteisesti, omalla ammattitaidolla, tiimin tuella ja asiakasta kuunnellen. Vastaat betonielementtimyynnistä yhdessä myyntitiimin kanssa. Työskentelet itsenäisesti sekä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tarjousten laadinta tapahtuu yhdessä teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Sinulla on rakennusalan koulutus ja työkokemus joko rakennustyömaalta, suunnittelusta tai elementtiteollisuudesta. Olet tottunut hakemaan ratkaisuja asiakkaiden toiveisiin ja osaat esittää näkemyksesi vakuuttavasti. Olet kuin kala vedessä erilaisissa asiakastilanteissa, niin pörssiyhtiöiden kulmahuoneissa kuin pienissä tehdassaleissa.

Tarjoamme sinulle työpaikan vakavaraisessa ja modernissa suomalaisessa perheyrityksessä. Meillä on matalat hierarkiat ja päätöksenteko lähellä. Olemme innovatiivisia ja kehityshakuisia, joten meillä pääset aidosti kehittämään, vaikuttamaan ja toteuttamaan isojakin hankkeita. Myös sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja edetä työurallasi.

Lisätietoja antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola (p. 040 775 6150), joka on tavoitettavissa parhaiten 16.08.2019 kello 9.00–14.00. Täytä sähköinen hakulomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 26.08.2019 mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suora ilmoituslinkki:
http://www.hrsadvisors.fi/tekninen-myyntipaallikko-myynti-insinoori-betset-yhtiot-turku-tai-nurmijarvi

Suora hakulomakelinkki:
https://hrsadvisors.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=540&rspvt=ra7a820dpu884sco4osc4cgw8cccscg#login_form