(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyntikoordinaattori, osa-aikainen, Orbion Consulting Oy, Vantaa
Orbion Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
Kiinnostaisiko sinua päästä hyödyntämään hyviä vuorovaikutustaitojasi sekä myyntihenkisyyttäsi? Oletko rohkea ja proaktiivinen henkilö, joka haluaa kasvaa myynnin ammattilaiseksi teknisen myyntityön parissa? Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme Tekninen myyntikoordinaattori Orbion Consulting Oy:lle!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Orbion Consulting Oy:lle, Teknistä myyntikoordinaattoria määräaikaiseen 12 kuukauden työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävä on osa-aikainen (20-37,5 h/vk) ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Orbion Consulting Oy:lle. Töitä tehdään arkisin toimistoaukioloaikoina ja työtä on mahdollista tehdä joustavasti myös välillä etänä.

Teknisen myyntikoordinaattorin tehtävässä kartoitat ja prospektoit potentiaalisia asiakkaita ja tarjoat heille matkapuhelinverkkojen kuuluvuuskartoituksia- ja mittauksia. Orbion Consultingin asiakkaisiin kuuluu esimerkiksi verkko-operaattorit, kiinteistöyhtiöt ja rakennusliikkeet.
Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kehittyä teknisen myynnin ammattilaiseksi mielenkiintoisella ja uniikilla alalla. Pääset halutessasi myös mukaan asiakastapaamisiin ja voit edetä tässä roolissa myöhemmin kokoaikaiseksi tekijäksi.

Orbion Consulting on ammattimainen kumppani teknisten suunnittelu- ja konsultointipalveluiden toimittaja, joka auttaa asiakkaitaan menestymään yhä verkottuneemmassa maailmassa. Yritys tuottaa mobiili-, tietoliikenne- ja valokuituverkkoihin sekä rakennusten sisäverkkoihin liittyviä konsultointi, suunnittelu ja rakennuttamispalveluita. Orbion Consultingin asiakkaita ovat verkko-operaattorit, verkkojen palveluita käyttävät organisaatiot ja yritykset sekä kiinteistö- ja rakennusyhtiöt. Lue lisää täältä: https://www.orbionconsulting.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Potentiaalisten asiakkaiden prospektointi 
 • Liidien läpikäynti ja tapaamisten sopiminen
 • Kuuluvuuskartoitusten- ja mittausten tarjoaminen asiakkaille
 • Oman kehityksesi ja intosi mukaan voit osallistua myös asiakastapaamisiin

Odotamme sinulta
 • Aikaisempaa relevanttia kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai myyntityöstä
 • Proaktiivista ja aktiivista työotetta
 • Kiinnostusta teknisen puolen ratkaisumyyntiin
 • Hyviä Office-taitoja (etenkin Excel)

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Kehittää myyntitaitojasi uniikilla alalla
 • Joustaviin työaikoihin ja etätyöhön
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta teknisestä myynnistä
 • Kattavaan ja asiantuntevaan perehdytykseen
 • Edetä yrityksen sisällä ja kehittää omaa työnkuvaa oman motivaation mukaisesti

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 28.10.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään marraskuun 2019 alussa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.