(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyntikoordinaattori (Haku päättynyt)
Go On Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

NORAD Oy on suomalainen viranomaisia palveleva turvallisuusalan yritys. Yritys toimittaa erilaisia tuotteita ja tuoteratkaisuja kaikille viranomaisille Suomessa ja Virossa.

NORAD Oy on osa pohjoismaista Kalmar Invest A/S yrityskonsernia, jonka kaikki jäsenyritykset ovat toimineet alueensa turvallisuusviranomaisten luottokumppaneina jo vuosia. Konserniyritysten asiakkaita on vuosien ajan ollut mm. eri maiden puolustusvoimat, rajavartiolaitokset, pelastuslaitokset, poliisi ja tulli, sekä muut turvallisuusalan organisaatiot, mm. NATO.

Haemme nyt asiakkaallemme, NORAD Oy:lle

TEKNISTÄ MYYNTIKOORDINAATTORIA

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Myyntikoordinaattorin työtehtäviin kuuluvat mm. olemassa olevien asiakkuuksien hoito sekä uusien asiakkaiden kontaktointi projektikohtaisesti, toimitusjohtajan avustaminen projekteissa ja kilpailutuksiin liittyvissä asioissa sekä asiakasrekisterin ylläpitoa.

Toivomme hakijoilta löytyvän teknistä ymmärrystä ja kaupallista ajattelua, positiivista ja ulospäinsuuntautunutta rautaista asennetta kaikkeen tekemiseen. Aiempi kokemus projektitöistä katsotaan eduksi.
Työstä suoriutuminen edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista suomen sekä englannin kielen taitoa.
Edellytämme hakijoilta nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja erittäin mielenkiintoisen työn viranomaisten parissa pienessä, mutta kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä, hyvän tuen päivittäiseen tekemiseen sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä työssä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan yksikönjohtaja Jussi Reilin +358 50 525 9153, jussi.reilin@go-on.fi