(Poistunut julkaisusta)

TEKNINEN MYYNTIEDUSTAJA
Diversey Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Tarjoamme ihmisläheisen ja itsenäisen kenttätyön alansa markkinajohtajalla myyntihenkiselle teknisen huollon osaajalle.

Etsimme sinua, myyntihenkinen teknisen huollon osaaja

Tehtävässäsi vastaat Keski-Suomen alueella laitteiden asennuksista ja huolloista asiakkaillamme sekä teet aktiivista myyntityötä asiakkuuksissa. Laitteitamme ovat ammattikäytössä olevien pesukoneiden annostelulaitteet. Oma asiakaskuntasi koostuu pääsääntöisesti HoReCa-alan asiakkuuksista sekä ammattikeittiöistä. Päiväsi täyttyvät useista asiakaskohtaamisista, joissa ratkaiset asiakkaan teknisen ongelman sekä jätät omalla persoonallasi positiivisen vaikutelman Diverseystä.

Liikut alueellasi itsenäisesti, organisoit ja aikataulutat asiakaskäyntisi itse huolto-ohjelmiemme puitteissa. Teet tiivistä yhteistyötä Diverseyn sisällä mm. call centerin, asiantuntijoidemme ja muun myyntitiimin kanssa. Matkustat työssäsi paljon ja liikkuminen tapahtuu työsuhdeautolla. Muutoin teet työtä itsenäisesti kotikonttorilta käsin, esimerkiksi Jyväskylän seutu on luonteva lähtöpiste tehtävän hoitamiselle.

Odotamme sinulta:

-sähkötekniikan alan koulutusta tai työn kautta hankittua sähköteknistä osaamista

-aktiivista, oma-aloitteista ja myynnillistä tekemistä

-ammattikeittiöiden ja ravintolamaailman tuntemisesta on etua

-matkustusvalmiutta pääsääntöisesti Keski-Suomen alueella sekä mahdollisesti osin Pirkanmaalla

-englannin kielen taitoa kansainvälisen yrityksemme ohjeistusta ymmärtääksesi

-kykyä käyttää nykyaikaisia IT-järjestelmiä

 

Tarjoamme itsenäisen ja ihmisläheisen kenttätyön markkinajohtajalla mukavien asiakkaiden ja työkavereiden parissa. Tuotteisiimme ja tapaamme tehdä työtä saat meiltä kattavan perehdytyksen. Olemme osa suurta ja kansainvälistä Diversey-yhtiötä ja tarjoamme innostuneille osaajille kehittymismahdollisuuksia. Tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Petra Naavalinna (p. 040 5191 448), tavoitat varmimmin Petran ke  31.10. klo 15:30-16:30 ja to 1.11. klo 8-9., viikolla 45 Petra ei ole tavoitettavissa. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 11.11. osoitteessa www.mercuriurval.fi, FI-13285