(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myynti-insinööri, betonirakentaminen
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Toimeksiantajamme, Suomen Kovabetoni Oy, on vahva betonirakentamisen osaaja, joka on ollut viimeiset vuodet kovassa kasvussa. Suomen Kovabetoni Oy valmistaa ja toimittaa betonielementtejä asuin-, toimisto-  ja teollisuusrakentamiseen ja heidän tuoteportfolioonsa kuuluvat kaikenlaiset seinäpinnat, jännitetyt tuotteet sekä runkoelementit. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Turussa. 

Suomen Kovabetoni Oy hakee kauttamme  

TEKNISTÄ MYYNTI-INSINÖÖRIÄ TURKUUN.

Tehtävässäsi tulet laskemaan elementtitarjouksia, käymään tarjousneuvotteluita ja  hoitamaan asiakastyötä yhteistyössä tuotannon kanssa. Vastaat projekti- ja tuotemyynnistä läpi projektin elinkaaren. Kuuntelet asiakasta ja ratkaiset mielelläsi esiin nousevia kysymyksiä. Asiakkaat sijaitsevat Etelä-Suomen alueella. Toimit yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa. Tarkka työnkuva määritellään kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- rakennusalan soveltuvaa koulutusta RI / RKM / DI
- kokemusta betoniteollisuudesta
- asiakaslähtöisyyttä ja kykyä kuunnella asiakasta
- ongelmanratkaisukykyä ja joustavuutta
- hallitset numerot, olet huolellinen ja tartut toimeen
- systemaattista otetta työhön ja kykyä ja kiinnostusta kehittää myyntifunktiota pitkäjänteisesti

Suomen Kovabetoni Oy tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan työhösi ja jossa saat mahdollisuuden kehittää yrityksen myyntiä uudelle tasolle. Etätyön tekeminen on mahdollista.

Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Henkilö rekrytoituu suoraan toimeksiantajamme palvelukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytätkö ystävällisesti sähköisen hakulomakkeemme. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.