(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä/myyntiedustaja Keski-Suomeen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2018Työn kuvaus:
  Kiinnike-Kolmio Oy on rakennusliikkeiden palveluun erikoistunut tukkukauppa.Toimitamme rakennustekniikan kiinnitysratkaisuja, rakentamisen pienkoneita, työkaluja ja tarvikkeita.Edustamme kansainvälisiä, tunnustettuja merkkituotteita valmistavia yrityksiä sekä kapeisiin erityissektoreihin keskittyneitä pienempiä erikoistuotteiden valmistajia. lisätietoja www.kiinnikekolmio.fi . Olemme osa kansainvälistä indutrade konsernia.
 


Työn kuvaus 
Pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme, Kiinnike-Kolmio Oy:n, laajentaessa toimintaansa Keski-Suomeen, haemme nyt Jyväskylään aktiivista ja osaavaa teknistä myyjää/myyntiedustajaa vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat myynnistä erityisesti rakennusalan asiakkaillemme. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä asiakkaamme kanssa. Hakuaikaa on jatkettu ja jo tulleet hakemukset huomioidaan automaattisesti.
 


Toivomme sinulta 
Olet aktiivinen ja omatoiminen teknisen myynnin ammattilainen, jolla on jo aiempaa kokemusta liikkuvasta myyntityöstä sekä tuntemusta rakennus-, kiinnike- tai rautakauppa- alasta.
Tunnet Keski-Suomessa toimivia rakennusliikkeitä ja olet toiminut myyntitehtävissä.  Osaat ottaa hoitoosi puitesopimusasiakkaamme ja laajentaa liiketoimintaamme Keski-Suomessa. Olet innostunut ja samalla sitkeä. Jaksat tehdä töitä asiakkuuksien saamiseksi ja kehittämiseksi. Sopivan taustan tehtävään tarjoaa esimerkiksi rakennusalalla tai rautakaupassa hankittu kokemus. Pystyt tarjoamaan asiakkaillemme lisäarvoa tuovia ratkaisuja asiantuntemuksesi avulla ja rakennat toiminnallasi pitkäaikaisia asiakassuhteita.
 


Tehtäviisi kuuluu 
Hoidat itsenäisesti omaa myyntialuettasi Keski-Suomessa.  Odotamme sinulta vahvaa panosta alueemme myynnin kasvattamiseksi ja uusien asiakkaiden hankkimiseksi. Teet myyntityötä tuloksekkaasti ja sinulla on intoa sekä sisukkuutta hakea myös uusia kaupanteon mahdollisuuksia. Osaat ratkaista erilaisia teknisiä ongelmia ja hoidat sovitut asiat loppuun asti täsmällisesti  ja luotettavastiTarjoamme sinulle 
Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävän sekä erittäin kattavan tuote- ja palveluvalikoiman, josta löytyvät ratkaisut kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin. Palkkaus muodostuu kiinteästä osasta ja myyntiprovisiosta. Työnantajana Kiinnike-Kolmio on sekä reilu että vaativa. Yritys toimii avoimesti ja kannustavasti.
 
Kysymyksiisi vastaa Adeccolta Tea Heinola 0400 451 039 tai tea.heinola@adecco.fi. Viimeinen hakupäivä on maanantai 2.4.2018.
Voit hakea paikkaa

linkin kautta  Adeccon sivuilla www.adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tekninen myyjä/myyntiedustaja


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heinola Tea, 0400 451 039


Toimipaikka:  Jyväskylä