(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä/Asiakasvastuupäällikkö, Onninen, Helsinki ja Keski-Uusimaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019
Haemme Onniselle yritysmyynnin tiimiin asiakaslähtöistä ja myynnin nälkäistä

TEKNISTÄ MYYJÄÄ/ASIAKASVASTUUPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluu vastuumyynti omille asiakkaille läntisellä Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla. Toimit osana yksikön ammattitaitoista tiimiä.

Osallistut aktiivisesti myös uusasiakashankintaan, joka on tärkeässä osassa yksikön toiminnassa.

Asiakaskunta koostuu laajasta joukosta yritysasiakkaita eri toimialoilta ja Onnisella heitä palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Sinulla on vahva yritysasiakaskunnan ja sähkö-, valaistus-, lvi-tuotteiden tuntemus sekä rautainen myyntikokemus. MS-Office taitosi ovat hyvät, osaat SAP-järjestelmän ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme Sinulta asiakaslähtöistä ajattelua, aktiivista palveluhenkisyyttä sekä asioihin ja ongelmiin tarttumista. Sinun on oltava itsenäinen, mutta osattava toimia myös ryhmässä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Perusluonteesi on joustava ja haasteisiin tarttuva.

Työ edellyttää matkustamista, jopa useina päivinä viikossa.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja valittu henkilö työllistyy suoraan Onniselle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteen.


Edellytämme sinulta

Myyntiorientoituneisuutta
Talotekniikan tuntemusta
Isojen kokonaisuuksien hallintaa
Halua kehittyä työssä ja oppia uusia asioita
Officen sujuvaa käyttöä ja SAP tuntemusta
Sujuvaa englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen tehtäväkentän erittäin hyvässä ja ammattitaitoisessa organisaatiossa, jossa pystyt jatkuvasti kehittämään itseäsi sekä vaikuttamaan omaan tekemiseesi.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi Voit jättää valmiin cv:si ja hakemuskirjeesi näppärästi järjestelmäämme ilman, että sinun tulee täytellä koko hakemuslomaketta! Ole nopea, hakemuksia käsitellään päivittän!


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 577
saara.hook@staffpoint.fi