Tekninen myyjä
Trafomic Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2021
Trafomic Oy
Raisiossa toimiva, vuonna 1983 perustettu Trafomic Oy sekä Virossa toimiva Trafonova Ou ovat kasvaneet ja kansainvälistyneet tasatahtia muun suomalaisen sähkö- ja elektroniikkateollisuuden kanssa. Aloitimme muuntajilla ja muilla induktiivisilla komponenteilla, nyt tuotevalikoimamme on huomattavasti laajempi. Trafomic Oy:n toiminnan pohjana ovat tiimityö, laatu ja panostus asiakaspalveluun sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Kilpailukykymme on aina perustunut vankkaan tekniseen osaamiseen ja sen kehittämiseen.

Vastatakseen markkinoiden lisääntyvään kysyntään, Trafomic Oy etsii joukkoonsa Sinua uusi WALLe-myyjä, vaikuttamaan liiketoiminnan kasvuun.

Vuodesta 2019 kehitetyt ja Raisiossa valmistetut WALLe -sähköauton latauslaitteet ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja saaneet markkinoilla erinomaisen vastaanoton. Tuoteperhe kattaa sekä kotitalouksille että taloyhtiöille sopivat latausratkaisut. Myyt aktiivisesti WALLe-tuotteita ja palveluita sekä nykyisille että uusille asiakkaille.

Menestyäksesi uudessa tehtävässäsi, Sinulla on

  • tekninen tai kaupallinen peruskoulutus
  • kokemusta myyntityöstä ja uusasiakashankinnasta
  • näyttöjä järjestelmällisyydestä, joustavuudesta ja itsenäisestä työskentelystä
  • englannin kielen sujuva taito, ruotsin kieli lasketaan eduksi
  • matkustusvalmiutta

Tule haastamaan itsesi kehittyvässä tehtävässä nuorekkaassa, matalan hierarkian työympäristössä, jossa vallitsee avoin ja kokeileva kulttuuri.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 07.11. mennessä oheisen linkin kautta Eezy Personnelille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelilla seniorikonsultti Pekka Loponen, parhaiten tavoitettavissa ti  02.11., puh. 040 556 0905.


Ota yhteyttä:

Sähköposti: pekka.loponen@eezy.fi
Sijainti: Tuotekatu 15, Raisio
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot