Tekninen myyjä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Biojussi on kiinteistön- ja ympäristönhoitoon sekä jätevesi- ja kompostorijärjestelmien suunnitteluun, valmistamiseen ja rakentamiseen erikoistunut perheyritys. Yrityksen virallinen nimi on Harxo Oy ja Biojussi-nimellä toimimme ympäristöalalla ja jätevesi- ja kompostorijärjestelmien valmistuksessa sekä myynnissä. Haluamme omalta osaltamme olla tukemassa ekologista sekä vastuullista ajattelua ja tuoda käytännönläheisiä sekä ympäristöystävällisiä tuotteita ihmisten arkea helpottamaan. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa ja tästä osoituksena jätevesijärjestelmillämme ja kompostoreillamme on Avainlippu-tunnus.

Haemme nyt Harxo Oy:lle Sastamalaan teknistä myyjää. Työnkuvaan kuuluu aktiivinen jätevedenkäsittelyyn liittyvien tuotteiden sekä kompostorien myyntityö Suomessa. Työtä tehdään Sastamalan toimistolta käsin, eli työ ei edellytä liikkumista. 

Toimintaasi kuvaa avoimuus ja ratkaisukeskeisyys, ja kannat luontevasti vastuun asiakassuhteidesi kaupallisesta kehittymisestä ja kestävyydestä. Olet ulospäinsuuntautunut persoona ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme sinulta teknistä taustaa. 

Työsuhteesi alussa saat perehdytyksen alaan ja tuotteisiin. Työ on alkuun osa-aikainen, mutta työssä on mahdollisuus vakituiseen kokoaikaiseen työhön. Työpäivien määrää voidaan neuvotella hakijan tilanteen mukaan. Toivomme sinulla olevan mahdollisuus aloittaa touko-kesäkuun aikana.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ympäristöalalla pitkään toimineessa perheyrityksessä. 

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi 22.4.2021 mennessä. Liitäthän mukaan CV:si.

Mahdolliset tiedustelut arkisin klo 8-16 p. 0445694500 tai 0407444261.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot