(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Helon Kuumasinkitys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Helon Kuumasinkitys Oy etsii nyt joukkoonsa oma-aloitteista ja kehittämishenkistä teknistä myyjää. Tässä monipuolisessa roolissa keskeisimpänä vastuualueena tulee olemaan perävaunujen ja kuumasinkityspalveluiden B2B-myynti. Pääset vastaamaan uusasiakashankinnasta, nykyisien asiakkuuksien hallinnoinnista sekä verkkokaupan toiminnasta. Saat vastuullesi Suomen markkinoilla uuden perävaunumerkin, jonka myynti tullaan aloittamaan verkkokaupan kautta, joten pääset mukaan myös verkkokaupan kehittämistyöhön. Verkkokaupan käynnistyttyä, tulet käsittelemään sen kautta tulleita tilauksia ja hoitamaan asiakasviestintää, sekä kehittämään konseptiin liittyviä toimintoja.

Toimipisteemme sijaitsee Raumalla ja toivomme valmiutta työskennellä paikan päällä pari päivää viikossa. Yhteistyötahojasi tässä roolissa tulevat olemaan asiakkaiden lisäksi esimerkiksi tehtaanjohtaja ja myyntijohtaja. Verkkokauppaan liittyvissä tehtävissä sinulla on IT- ja markkinointitiimin sekä assistentin tuki. Saat aloittaessasi kattavan teknisen perehdytyksen ja myyntityössä sinua auttaa alkuun toinen myyjä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Toivottu aloitusajankohta on mahdollisimman pian, mutta neuvoteltavissa mahdollisen irtisanomisajan puitteissa. Tehtävässä työllistyt suoraan Helon Kuumasinkitys Oy:n palvelukseen.

Toivomme, että omaat jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä ja sinulla olisi kokemusta myös jälleenmyyjien kanssa toimimisesta. Sinulla on joko tekninen koulutus tai olet muutoin päässyt jo tutustumaan johonkin tekniseen toimialaan. Olet työskentelyotteeltasi aikaansaava ja itseohjautuva työ sopii sinulle hyvin. Kokemusvuosia tärkeämmäksi näemme teknisen kiinnostuksen ja halun oppia!

Hakijalta odotetaan:

 • Jo jonkin verran aikaisempaa B2B-myynnin kokemusta sisältäen kokemuksen jälleenmyyjien kanssa toimimisesta
 • Teknistä koulutusta tai työn kautta hankittua vastaavaa osaamista
 • Aktiivista ja itseohjautuvaa työskentelytyyliä
 • Kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi
 • Ajokorttia ja autoa

Eduksi luetaan:

 • Kokemus CRM-järjestelmistä

Tarjoamme sinulle:

 • Itsenäisen tehtävänkuvan, johon pääset itse vaikuttamaan
 • Joustavat etätyömahdollisuudet
 • Roolin, jossa pääset ottamaan vastuun uudesta tuotemerkistä, sekä kehittämään verkkokauppaa ja myyntiä
 • Kattavat mahdollisuudet kasvattaa teknistä osaamistasi
 • Takuupalkan tehtävässä aloittaessasi

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 2.2. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/72623/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ajankohdan, jolloin olisit valmis aloittamaan tehtävässä.

Helon Kuumasinkityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://helonkuumasinkitys.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (040 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi).