(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, laserhitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa. HT Laser on asiakasta lähellä ja palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2019 liikevaihtomme oli 69 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laserille myönnettiin vuonna 2019 Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto. Lisätietoja: https://htlaser.fi/

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

TEKNISTÄ MYYJÄÄ Vaasaan

Tehtävänäsi on vastata olemassa olevista asiakkaista ja työ on aktiivista uusasiakashankintaa, joka tapahtuu pääosin henkilökohtaisissa tapaamisissa alueen yrittäjien ja yrityspäättäjien kanssa. Tapaamisten lisäksi työ sisältää alihankinnasta tarjouskyselyjä, tarjouslaskentaa ja ostokyselyjä. Sinulla on oma vastuualue missä toimit.

Työsi pääpaino on itsenäisessä työskentelyssä, joten olet oma-aloitteinen, omaat vahvan itseluottamuksen ja pyrit itsenäisesti tuloksiin. Olet myyntihenkinen ja tunnistat organisaatioiden liiketoimintamahdollisuuksia sekä vakuutat asiakkaat asiantuntemuksellasi. Kykenet myös luomaan omaa verkostoa ja ylläpitämään järjestelmällisesti asiakassuhteita.

Odotamme sinulta

  • teollisten valmistusmenetelmien tuntemusta
  • vahvaa sosiaalista pelisilmää, kykyä vakuuttaa ja halua kuunnella asiakasta
  • AutoCADin hallintaa ja kuvanlukutaitoa
  • myyntihenkisyyttä ja hyvää asennetta
  • molempien kotimaisten kielten hallinta

Katsomme eduksi ohutlevyosaamisen ja kokemuksen onnistuneesta B2B-myyntityöstä ja uusasiakashankinnasta.

Tarjoamme sinulle

  • itsenäisen työskentelykentän ja mielenkiintoisen tulevaisuuden kehittyvässä yrityksessä
  • kiinteän kuukausipalkan ja joustavan työajan
  • mukavan työyhteisön ja tiimin tuen


Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi palkkatoivomuksen.

Hae tehtävää HETI tai viimeistään 28.1.2021 www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.