(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Oletko aktiivinen myynnin ammattilainen, joka haluaa kehittyä ja kasvaa LVI alalla? Oletko ehtinyt jo kerryttää muutaman vuoden kokemusta B2B myynnistä?

Etsimme nyt asiakkaallemme putkistojen saneerausalan yritykselle Aarsleff Oy:lle teknistä myyjää.

Aarsleff Oy toimittaa ratkaisuja niin pieniin kuin suuriin viemäriongelmiin ja on erikoistunut viemärien saneerauksiin sukkasujutusputkella. 27 vuoden ajan Aarsleff Oy on sujuttamalla toteuttanut teollisuuslaitosten, kuntien ja kaupunkien vaativia viemärien saneerausurakoita. Aarsleff Oy on osa Aarsleff -konsernia, Euroopan suurinta putkistojen saneerausalan yritystä.

Työnkuva:

Teknisenä myyjänä työskentelet itsenäisessä roolissa, osana huumorintajuista tiimiä. Päätehtäviisi kuuluu koko myyntiprosessista vastaaminen sisältäen uusasiakashankintaa, olemassa olevien asiakkaiden sitouttamista sekä tarjouslaskentaa. Pääasiallinen työskentelyalueesi sijaitsee Uudenmaan alueella mutta liikut myös muualla Suomessa asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Etsimämme tekninen myyjä on asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteisella asenteella varustettu henkilö, joka viihtyy asiantuntijamyynnin parissa. Sinulla on jo muutaman vuoden verran kokemusta itsenäisestä ja tavoitteellisesta myyntityöstä. Alalle soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus on eduksesi. Teet tiiviisti töitä erilaisten ihmisten kanssa, joten hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä. Kokemus rakennus- tai LVI-alan töistä sekä ymmärrys teknisellä alalla työskentelystä on ehdottomasti eduksesi. Tässä tehtävässä menestyminen vaatii lisäksi oman auton käyttömahdollisuutta sekä valmiutta reissutyöhön. 

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Saat työhösi tukea jo pitkään alalla toimineelta suomalaiselta organisaatiolta sekä taustalla toimivalta isolta kansainväliseltä konsernilta. Tuleva toimistosi sijaitsee Nurmijärvellä ja sinulla on mahdollisuus työskennellä osittain etänä. Lisäksi pääset työskentelemään mielenkiintoisien ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Asiakasyritys tarjoaa vakaan työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian WorkPowerin kotisivujen kautta. Kerro meille osaamisestasi ja miksi juuri sinä olisit hakemamme henkilö. Merkitsethän myös suosittelijasi yhteystiedot. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä hakijoiden etähaastattelut jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa: 

HR-konsultti Heta Rohkimainen, heta.rohkimainen@workpower.fi / 040 630 8101 (yhteydenotot arkisin klo 13-14.30)

Avainsanat: tekninen myyjä, B2B, LVI, rakennusala, putkistosaneeraus, kokoaikatyö, Uusimaa, Nurmijärvi