(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Silver Way Oy on valaisimien maahantuontiin, kauppaan ja valmistukseen erikoistunut yritys.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös kasvava valikoima raskaankaluston, henkilöautojen, mönkijöiden, moottoripyörien ja veneiden varaosia, varusteita ja tarvikkeita, joiden myynnissä olemme yksi Suomen suurimmista verkkokaupoista.

Lisäksi Lapuan Honkimetsässä sijaitsevasta myymälästämme löydät kattavan valikoiman raskaan kaluston varaosia ja varusteita.

Olemme myös ammattityökalujen vahva toimittaja teollisuuteen ja korjaamoille. Erittäin kattavasta valikoimastamme löydät työkalut aina käsi-, sähkö-, paineilmatyökaluista vaativiin diagnostiikkalaitteisiin ja erilaisiin nostimiin.

-------------------------------------

Tekninen myyjä

Etsimme asiakkaallemme teknistä myyjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Ruotsin markkina-alueelle. Tehtävässä yhdistyvät sekä olemassa olevien asiakkuuksien hoitaminen, että uusasiakashankinta. Tulet vastaamaan pääsääntöisesti ajoneuvovalaisimista. Työ suoritetaan Jussinmäki.net toimipisteessä Lapualla mutta sinulta tulisi löytyä reissuvalmiutta Ruotsiin.

Työssä menestyminen edellyttää sekä suomen- että ruotsin kielen kirjallista ja suullista osaamista, b2b- ja b2c-myyntihenkisyyttä sekä asiakaspalvelutaitoja. Tarjoamme mielenkiintoisen työn yrityksestä, mistä löytyy innovatiivisuutta sekä kasvuhaluja. Tässä tiimissä pääset varmasti toteuttamaan itseäsi ja kehittämään yrityksen näkyvyyttä entisestään.

Haku on voimassa 30.11.2020 saakka. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten ole ajoissa asialla. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Henkilöstöpalvelut Tiia Anttila 050 472 3010 tiia.anttila@eezy.fi och på svenska Mika Näsman 0500 762 129 mika.nasman@eezy.fi