(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
DJS Automation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

 

Tekninen myyjä

Mietitkö seuraavaa askelta työurallasi? Koetko myyntityön omaksesi, haluat menestyä ja viedä omaa uraasi, sekä edustamaasi yritystä eteenpäin?

Meillä olisi paikka auki. Djs Automation tarjoaa yksilöllistä laatua kuluttajille ja yrityksille. Automaatio- ja valaistusratkaisut hotelli-, toimisto-, myymälä- ja asuinrakentamiseen sekä sähkömekaaniset komponentit teollisuuden tarpeisiin. Päämiehemme ovat kansainvälisesti erittäin tunnettuja, myymme pääosin sveitsiläistä ja saksalaista laatua, kuuntelemme asiakasta, toimimme heidän parhaakseen ja löydämme yksilölliset ratkaisut.

Haluatko kehittyä huipputekijäksi kovassa nosteessa olevalla alalla ja siinä samalla vaikuttaa omaan ansiotasoosi?

Taloautomaatio on kovassa kasvussa ja tätä tukemaan etsimme vakituiseen työsuhteeseen teknistä myyjää, työskentelemään valtakunnallisesti tukkuliikkeiden, sähköurakoitsijoiden ja -suunnittelijoiden parissa. Menestyt tehtävässä kun sinulla on teknistä osaamista, tekninen koulutus, hyvä englannin kielen taito sekä kokemusta ja näyttöä menestyksellisestä myynnistä. Toivomme, että nautit asiakastyöstä, matkustamisesta, haasteista, niiden ratkaisemisesta sekä yrityksemme kehittämisestä.  Meillä on hyvät kontaktiverkostot, joiden aktivoinnista olet itse vastuussa ja näin pääset nopeasti edistämään suhdeverkostoasi myyntisi kehittämiseksi! 

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä on rento hyvä meininki ja viihtyisä viiden hengen toimisto Espoon Kilossa.  Pienenä organisaationa olemme ketterä, jolloin voit vaikuttaa osaamisellasi koko organisaation kehitykseen. Meillä hyvä idea on mahdollisesti jo ensi viikon käytäntö. Tarjolla on mielenkiintoinen ja itsenäinen tehtäväkenttä kilpailukykyisten ja tasokkaiden tuotteiden parissa. 

Saat jatkuvan myynti- ja tuotekoulutuksen sekä vahvan teknisen tuen meiltä työkavereilta ja tuotteita valmistavilta tehtailta. Pääset myös osallistumaan vuosittain niiden kansainvälisiin koulutuksiin.

Kattavat työsuhde-edut ja hyvä palkkaus.

 

Kiinnostuitko? Tule mukaan myymään korkeatasoisia automaatioratkaisuita ja edistämään taloautomaation valloitusta Suomessa.

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi 6.10.2020 mennessä.

kari.kotivirta@djsautomation.fi

Lisätietoja tehtävästä puhelimitse 25.9.20 klo 10 – 14:00 ja  30.9.2020 klo 10 – 14:00

Toimitusjohtaja Kari Kotivirta 050 599 4908 

www.djsautomation.fi