(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

TEKNISTÄ MYYJÄÄ ROBOTIIKAN PARIIN

Oletko robotiikan ja automaation asiantuntija tai sellaiseksi haluava? Kaipaatko uusia haasteita, joissa pääset todistamaan kykysi sekä ansaitsemaan hyvin? Etsimämme henkilö on asiantunteva, vastuuntuntoinen ja motivoitunut. Odotamme hakijalta jo jonkinlaista teknistä osaamista sekä ymmärrystä erilaisista ohjelmistoista, vaikkakin työhön tarjotaan tietenkin perusteellinen koulutus. Näissä tehtävissä pääset ratkomaan asiakkaiden tarpeita ja tarjoamaan alan kärkitason robotiikkaratkaisuja sekä yksityisille yrityksille että julkisen sektorin toimijoille.

Kyseessä on osa-aikainen projektiluonteinen työsuhde, joten omiin työaikoihin on mahdollista vaikuttaa hyvinkin paljon. Työ soveltuu siis hyvin vaikka opintojen tai muiden töiden ohelle. Työtehtävässä erittäin kilpailukykyinen provisiopalkkaus. 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, jätä hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat tai kysy lisää Iidalta sähköpostitse iida.kuusela@rekrydiili.fi.