(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Sinusta Jussinmäki.net verkkokauppaa vetämään sekä myyntiä kasvattamaan?

Etsimme asiakkaallemme teknistä myyjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Ruotsin markkina-alueelle. Laaja tuotevalikoima koostuu pääsääntöisesti ajoneuvovalaisimista. Työ suoritetaan Jussinmäki.net toimipisteessä Lapualla mutta sinulta tulisi löytyä reissuvalmiutta Ruotsiin.

Työssä menestyminen edellyttää sekä suomen- että ruotsin kielen kirjallista ja suullista osaamista, b2b- ja b2c-myyntihenkisyyttä sekä asiakaspalvelutaitoja. Tulet lisäksi ylläpitämään Jussinmäki.net verkkokauppaa, suomen- ja ruotsin kielellä, kuten tekstin käännöksiä ja tuotteiden lisäämistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn yrityksestä, mistä löytyy innovatiivisuutta sekä kasvuhaluja. Tässä tiimissä pääset varmasti toteuttamaan itseäsi ja kehittämään yrityksen näkyvyyttä entisestään.

Haku on voimassa 11.10.2020 saakka. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten ole ajoissa asialla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Henkilöstöpalvelut Tiia Anttila 050 472 3010 tiia.anttila@eezy.fi och på svenska Mika Näsman 0500 762 129 mika.nasman@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi