(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

TEKNINEN MYYJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Lapualle myyntinälkäistä henkilöä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään asiakasyrityksemme metallista valmistettujen tuotteiden myynnin parissa. Asiakasyrityksemme valikoima on kattava, joten myyntikenttä mahdollistaa työn sarkaa sekä hyvän ansaintamahdollisuuden. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden ja asiakasyrityksemme kanssa.

----------

Mitä etsimme:

Etsimme tehtävään myyntiorientoitunutta henkilöä. Aikaisempi, tuloksellinen myyntityö koetaan eduksi. Tukenasi sinulla on asiakasyrityksemme organisaatio. Työ on yritysmyyntiä ja tapahtuu Lapualta käsin.

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme hakijalta kykyä tarttua puhelimeen, luoda kontakteja sekä toimia hektisessä ympäristössä. Odotamme hakijoilta ennen kaikkea tulla menestyväksi myyntitykiksi. Odotamme myös hakijoilta valmiutta tehdä myyntityötä englannin kielellä ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

----------

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme työntekijälle toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen arvostetussa asiakasyrityksessämme. Palkkaus sopimukseen mukaan, pohja + provisio.

Työt alkavat syyskuun 2020 alussa

----------

Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 26.7.2020.

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Tiia Anttila
Yhteyspäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 472 3010
tiia.anttila@eezy.fi

www.eezy.fi