(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Motivoidutko tuloksen tekemisestä? Käykö myynti sinulta luonnostaan, ja haluat päästä toimimaan teollisuuden parissa? Jos vastasit kyllä, niin tämä homma voi olla juuri sinulle. Lasiteollisuudessa toimiva asiakkaamme etsii joukkoonsa MYYJÄÄ vahvistamaan b2b-myyntitiimiä.

Sinulta löytyy takataskustasi kaupallisen alan koulutus ja kiinnostusta myyntityötä kohtaan. Olet kenties työskennellyt myynnin parissa jo aikaisemminkin ja sinulla on teknistä ymmärrystä, jota alalla tarvitaan. Kerro siis tarkemmin aiemmasta kokemusta hakemuksessasi!

Työtehtäviisi tulee myynnin lisäksi kuulumaan asiakkaiden tukeminen tuotteiden valinnassa, hinnoittelu, tarjousten laadinta sekä tilausten kirjaaminen. Pidät olemassa oleviin asiakkaisiin pääasiassa puhelimitse yhteyttä. Tässä tehtävässä pääset olemaan myös osa toiminnan ja järjestelmien kehitystyötä, toimien yhteistyössä suunnittelun sekä tuotannon kanssa. Sinun vastuualueenasi on koko Suomi ja työpisteesi sijaitsee asiakasyrityksemme tiloissa.

Sinun työsi alkaa sopimuksen mukaan. Työsi on alkuun määräaikainen Amikon kautta, mutta sinulla on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksen kirjoille. Palkkasi koostuu pohjapalkasta sekä siihen päälle tulevasta provisiosta.

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi, jotta saamme työnhakusi käyntiin. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tarvittaessa saat Saara Häsältä, p. 050 476 7404, saara.hasa@amiko.fi.