(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Vasmet Oy on yksi Suomen ja Pohjoismaiden johtavista palo- ja teräsovien, sekä julkisivurakenteiden valmistajista. Toiminta perustuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja laadukkaiden ovien, sekä julkisivuratkaisujen valmistamiseen ja toimittamiseen. 40-vuotisen historiansa aikana Vasmet Oy on toimittanut oviratkaisuja niin uudis- kuin korjausrakentamiseen; rakennusliikkeille, kiinteistöyhtiöille, tukkuliikkeille ja yksityishenkilöille.

Etsimme nyt 

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Luhtikylän tehtaallemme. Sinulla on tekninen tausta ja jonkin verran kokemusta rakennusalan b2b myynnistä. Työssä hoidat jo olemassa olevia asiakassuhteita, sekä teet uusasiakashankintaa. Asiakaskenttä koostuu pääosin kotimaisista yrityksistä.

Tehtävään haetaan teknistä ja myyntihenkistä tekijää. Sinulla on itseohjautuva työote ja olet kiinnostunut uusista asioista ja ilmiöistä. Sinulla on vahva tekninen ymmärrys halu opetella uutta. Yrityksen tuotteisiin ja tuotantoon järjestetään kattava käytännönläheinen perehdytys työn alussa. 

Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Lähetä työhakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita p. 040 728 8728 / Johanna Kauppinen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.