(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Oletko myynnistä syttyvä asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyvät useat langat käsissä? Onko päämäärätietoisuus ja tavoitteellisuus ominaista sinulle? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista, nimittäin Costella Oy etsii tiimiinsä vahvistukseksi teknistä myyjää.

Costella Oy on vuodesta 1994 vakaasti toiminut korjausrakentamiseen, talotekniikkaan ja lämpöpumpputekniikkaan erikoistunut yritys. Asiakkaina heillä on niin kotitaloudet kuin julkinen sektorikin. Kymenlaakson alueella he ovat johtava urakoitsija kotien kunnostajana, sekä vaativia erikoistöitä Costella suorittaa myös muualla Suomessa sekä ulkomailla.

Teknisenä myyjänä työpäiväsi täyttyvät monipuolisista työtehtävistä, teet aktiivista myyntityötä sekä pyrit tulokselliseen kaupantekoon. Tittelisi voisi olla myös myyntipäällikkö, sillä olet vastuussa mm. lämmitysratkaisujen myynnistä erilaisille asiakkaille sekä uusien jälleenmyyjien etsinnästä. Puhelin kuuluu olennaisena osana työpäivääsi, eikä tien päällä oleminen ole harvinaista tässä työssä.

Sinä olet asiakaspalvelutyöstä ja vaihtelevasta työnkuvasta pitävä tekijä, jolle päämäärätietoisuus ja tuloksellisuus ovat tärkeitä asioita. Sinulle tavoitteellisuus toimii enemmänkin työtä tehostavana tekijänä, ja sinulta onnistuu monen asian hoitaminen samanaikaisesti. Hallitset tietotekniikan käytön ja sinulla on ajokortti. Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus, ja jos omaat jo aikaisempaa kokemusta teknisestä kaupasta sekä B2B- myynnistä, se katsotaan eduksesi.

Työsi voi sijaita siellä missä haluat sen sijaitsevan, mutta olet valmis käymään Kouvolassa noin kerran viikossa. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta olet valmis tekemään töitä tarvittaessa myös viikonloppuisin. Tässä työssä saat tarvittaessa auton käyttöösi, sekä henkilöstöetuna kattavan ja laajan terveydenhuollon. Tehtävää varten saat perehdytyksen, ja työ on vakituinen koeajan jälkeen.

Tässä työssä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa itse tuloksiisi ja palkkaasi, sekä vapaus muokata työnkuvaasi juuri sinulle sopivaksi. Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, niin laitathan hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa heti verkkosivuillamme. Haastattelemme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Miia Vesaselta, p. 050 463 2668, miia.vesanen@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!