(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.  

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen
 
TEKNISTÄ MYYJÄÄ

Onko sinulla hyvää pelisilmää myynnissä? Janoatko tuloksia ja kohtaat haasteita mielelläsi?

Tässä tehtävässä etsimämme henkilö pääsee vastaamaan itsenäisesti asiakasyritysten myynnistä ja sen kehittämisestä. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Toimisto on Lahdessa, mutta toimialueena koko Suomi, aluksi Pohjois- ja Itä-Suomi.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. uusasiakashankinta, olemassaolevien asiakassuhteiden kehittäminen, sopimusten laadinta ja myynnin seuranta sekä raportointi. Saat mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi, pääset jakamaan ideoitasi ja parantamaan raskaan kuljetuskaluston tuotteita.

Voit olla vaikka vähittäiskaupan myyjä, jolla on aiempaa kokemusta teknisestä myynnistä ja innokkuuta kehittää ammattitaitoa b to b myyntiin. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan kaupallisen tai teknillisen koulutuksen. Sinulla tulee olla kattava englannin kielitaito. Ruotsin taito on eduksesi.
 
Tehtävän palkkaus riippuu valittavan henkilön osaamisesta ja työn tuloksista. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli olet etsimämme henkilö, niin täytäthän hakemuksen pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelon ja vapaamuotoisen hakemuksen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.