(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Temp-Team Finland Oy / BEVI Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Yritysesittely


Etsimme nyt asiakkaallemme Bevi Finland Oy:lle Teknistä myyjää vakituiseen työsopimukseen.

BEVI on tulevaisuuteen katsova yritys. Sähkömoottorit ovat aina olleet BEVI:n toiminnan ydinaluetta. Niin tulee olemaan jatkossakin. Yritys toimii laatu- ja ympäristöjärjestelmien ISO 9001 - 2000 ja ISO 14001 mukaisesti. Näin voidaan taata laadukkaat tuotteet valmistettuna ja toimitettuna ympäristö parhaiten huomioiden. BEVI pyrkii palvelemaan asiakkaittaan parhaalla mahdollisella tavalla lähimarkkinoilla, ja on edustettuna koko Skandinaviassa ja Baltiassa.

Yritys sijaitsee Espoon Hannuksenpellossa.

Työnkuvaus


Teknisen myyjän työtehtäviin kuuluu pääasiallisesti uusien asiakkaiden hankkiminen sekä olemassa olevien asiakkuuksien myynnin kasvattaminen. Työ sisältää tilausten käsittelyä, tarjousten laatimista, asiakasyhteydenpitoa sekä asiakaskäyntejä, joiden tarkoituksena on kartoittaa asiakkaiden tarpeita.

Teknisen myyjän tehtävässä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi ja koulutustasi, sekä kehittämään asiantuntijuuttasi eri alojen asiakkaiden parissa. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Mitä odotamme sinulta?


Sinulla on sopiva teknisen tai kaupallisen alan koulutus. Olet kenties toiminut teknisenä myyjäänä jo jonkin aikaan ja etsit uusia haasteita. Voit myös olla nuori, jolla on teknistä koulutusta ja osaamista. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunutta asennetta ja pidät asiakaspalvelutyöstä.

Sinulla on teknistä ongelmanratkaisukykyä ja ymmärrystä teknisistä laitteista. Osaat esittää asiakkaalta oikeat kysymykset ja tarjota heille oikeat ratkaisut. Sinulla on pelisilmää ja pystyt ylläpitämään hyvää yhteistyötä.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa, mikäli sinulla on jonkin verran kokemusta B2B myynnistä ja olet luonteeltasi tuloshakuinen.

Matkustuspäivien takia edellytämme hakijalta B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toivottavaa olisi, että hallitset tietotekniikan käytön.

Mitä tarjoamme?


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM:in kanssa. Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Tekninen myyjä.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin Senior HR Consultant Mona Suihkoon, mona.suihko@temp-team.fi (040-185 1080) tai Sales Manager Aleksi Pantsuun, aleksi.pantsu@temp-team.fi (040 307 5115).