(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Toppi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Etsimme nyt

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

Espoon Kivenlahdessa sijaitsevaan tuotantolaitokseemme ja pääkonttoriimme vakituiseen työsuhteeseen.

Teknisen myyjän työtehtäviin kuuluu pääasiallisesti olemassa olevien asiakkuuksien myynnin kasvattaminen. Tämä tarkoittaa tilausten käsittelyä, tarjousten laatimista, asiakasyhteydenpitoa sekä noin 12 asiakaskäyntiä kuukaudessa, joiden tarkoituksena on kartoittaa asiakkaiden uusia tarpeita. Teet läheistä yhteistyötä sekä tilaus-toimitusprosessin että tuotekehityksen parissa työskentelevien kollegoittesi kanssa. Koska olemme tuotantolaitos ja ratkaisumme ovat pääsääntöisesti asiakaskohtaisesti räätälöityjä, edellyttää työ säännöllistä läsnäoloa Espoon toimipisteessämme. Uusasiakashankintaa teemme valikoidusti ja panostamme messunäkyvyyteen.

Sinulla on teknisen tai kaupallisen alan koulutus, teknistä ongelmanratkaisukykyä ja asiantuntijuutta siitä, miten erilaiset materiaalit käyttäytyvät. Profiilien myynnissä tarvitaan myös kykyä hahmottaa kolmiulotteisia muotoja. Tehtävässä menestymistä edesauttaa, mikäli sinulla on jonkin verran kokemusta b-to-b myynnistä ja olet luonteeltasi tuloshakuinen. Muovialan tuntemus ei ole välttämätöntä, koska perehdytämme sinut Toppin tuotantoon ja tuotteisiin. 

Olet sinut CRM:n käytön kanssa ja osaat tarvittaessa laatia myös Excelin tai Power Point-esityksen. Toppin myyntitiimin yhteinen kieli on englanti, joten edellytämme myynnillisen ja teknisen englannin kielen riittävää hallitsemista. Tavoitteemme on edelleen kasvaa viennissä, joten kaikki muukin kielitaito on tehtävässä kehittymisen kannalta hyödyksi.

Teknisen myyjän tehtävässä pääset hyödyntämään monipuolisesti ammattitaitoasi ja kehittämään asiantuntijuuttasi eri teollisuudenalojen asiakkaiden parissa. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Kai Suokko, puh. 040 591 0736

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään ma 24.2. klo 16 mennessä sähköpostiosoitteeseen anu.harkonen@truebluelion.com. Nimeä dokumenttisi muodossa: ”Toppi Tekninen myyjä Hakemus/CV Etunimi Sukunimi XXXX2020”